Мережу сколихнула нечувана новина, про яку стало відомо завдяки повідомленню блогера Ельдара Алієва.

За його словами, в самому центрі окупованого Криму хлопець співав пісню "Океана Ельзи" - просто мені так хочеться, жити там де й ти...

Перехожі кричать йому - "СЛАВА УКРАЇНІ, БРАТ!".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, жителі кримського міста Армянська, де сталася хімічна катастрофа, на своїх сторінках у соцмережах поміщають фотографії, які були зроблені в межах міста.

У своєму профілі в Твіттері відомий кримський блогер RoksolanaToday&Крим виклав кілька фото, де помітно, що небо над Армянськом набуло страшний відтінок. Це сталося після химвикидів на заводі Кримський Титан.

Армянськ

“Захід сонця в Армянську на даний момент всіх кольорів таблиці Менделєєва. Мені одному здається, що небо неприродно темно-жовтого кольору”, - пише блогер. На знімках можна помітити, що протягом усього дня небо окрашивалось у всі можливі кольори, причому вони були вкрай неприродні. На одному зі знімків небо стало зеленим, на іншому яскраво-малиновим, а на третьому – жовтим. Користувачі мережі активно залишають коментарі по темі.

захід сонця

“Майже як на Венері, там теж сірчанокисла атмосфера”, “Колір говорить тільки про розмірі і кількості частинок в повітрі, але не про складі. Валіть остуда”, - відзначають вони.

захід сонця

Нагадаємо, у США Комітет сенаторів заслухав справу щодо банків та нерухомості РФ, аби визначитися нарешті із зовнішньополітичним курсом стосовно Кремля.

Як повідомляв Znaj.ua, за даними результатів соцопитування чверть росіян незадоволені своїм президентом. Рейтинг Володимира Путіна впав після того, як він підтримав пенсійну реформу. 9 вересня відбудеться всеросійська акція проти підвищення пенсійного віку. Опозиція планує вивести на вулиці тисячі людей. Про це пише segodnya.ua.

Також Znaj.ua писав про те, що у санкційному списку РНБО щодо російських компаній та бізнесменів існують суттєві відмінності від аналогічного списку Міністерства фінансів США.