У США Комітет сенаторів заслухав справу щодо банків та нерухомості РФ, аби визначитися нарешті із зовнішньополітичним курсом стосовно Кремля.


Антиросійські санкції: очікуваний результат


В результаті засідання прийняли відповідні заходи, котрі теоретично повинні покласти край "самодержавству Путіна".

В тому числі, оприлюднено інформацію, що чергові антиросійські санкції будуть тільки посилюватися. На сьогоднішній день їх 58. Але до них додадуться нові в зв'язку з агресивною політикою чинної влади РФ.


Крім того, в США добре обізнані, що санкції сприяють ослабленню російської економіки, хоч і вона кілька пристосувалася до них. У сенаті підкреслили, що санкції стали стресом для російської економіки, так як приплив грошових коштів та інвестицій в країну обмежений. Але негатив таких заходів було пом'якшено в зв'язку з ростом ринку нафти.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Американський уряд помітив, що Росія дещо" стурбована" санкціями і намагається їх зняти. Але сенатори вирішили, що по відношенню до Кремля необхідно застосовувати більш суворі заходи.

Вашингтон вимагає від ЄС "дотримуватися режиму санкцій і знижувати потенціал російського сировинного ринку".
Фінансові та дипломатичні обмеження (приміром, масова висилка російських дипломатів) – наслідки не тільки вторгнення на Донбас, недотримання Мінських домовленостей та анексії Криму.

Мова йде також про скандальне будівництво газопроводу "Північний потік-2" в обхід України, отруєння колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки, війну у Сирії та недотримання лояльної політики і європейського курсу російською владою.


При цьому, у Кремлі вже, як зазвичай, все заперечує: як причетність до розв'язання воєн та окупації чужих територій, так і втручання у справи міжнародного масштабу.


Дивіться: США запровадили чергові антиросійські санкції


Нагадаємо, більшість шведських політиків виступає проти будівництва газопроводу "Північний потік-2".
Як повідомляв Знай.ua, у справі отруєння колишнього розвідника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії з'явилися неочікувані факти.
Також Знай.ua писав, у небі над західним узбережжям Аляски американські винищувачі F-22 перехопили два російські бомбардувальники Ту-95.