У небі над західним узбережжям Аляски американські винищувачі F-22 перехопили два російські бомбардувальники Ту-95. Вельми напружений інцидент стався ще 1 вересня, проте відомо про це стало лише зараз.

За інформацією видання The Washington Free Beacon, яке посилається на представника Об'єднаного командування аерокосмічної оборони Північної Америки Майкла Кучарека, літаки перебували у розпізнавальній зоні протиповітряної оборони (ППО), яка простягається на 320 кілометрів від західного узбережжя штату.

Винищувач F-22

Так, F-22 супроводжували російські літаки, поки вони не покинули отслеживаемую зону. Вони не порушили кордон повітряного простору США або Канади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що В Красноградському районі Харківської області впав вертоліт Державної служби з надзвичайних ситуацій. У Харківській області під час гасіння лісової пожежі неподалік від селища Наталіно Красноградського району впав вертоліт Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За даними обласного управління ДСНС в Харківській області, на місце події відправили 9 відділень на автоцистернах та вертоліт. Трохи пізніше для гасіння пожежі було задіяно літак АН-32.

Варто нагадати, що авіакомпанія flydubai змінила розклад рейсів в Дубай з Києва. З 2 жовтня літаки з аеропорту "Бориспіль" у найбільший місто ОАЕ і назад літатимуть двічі на день.

Вартість тарифу "туди-назад" бізнес-класу за напрямком Київ (Бориспіль) - Дубай стартує від $1853, включаючи всі збори і дозвіл на провезення 40 кг зареєстрованого багажу. Тариф економ-класу - від $317, включаючи 7 кг ручної поклажі.

Нагадаємо, отруєння Скрипалів: агенти ГРУ засвітилися на відео, Путін в паніці.

Як повідомляв Знай.uа, Росія отруїла Скрипалів: США, Франція, Німеччина і Канада виступили єдиним фронтом.

Знай.иа писав, найманці Путіна увірвалися до ще однієї країни, наслідки можуть бути катастрофічними.