В окупованому Криму, в центрі Сімферополя зносять ринок. Відповідне рішення винесла самопроголошена місцева влада.

Про це повідомляє "Адміністрація міста Сімферополя".

За словами торговців, все відбулося без попередження. Вночі поліція оточила підходи до торгових рядів, а зранку комунальники почали валити намети разом із товаром. Демонтаж триває вже другу добу. Територію ринку обнесли металевим парканом.

"Нам нікуди йти працювати. Де мені дитині на кашу взяти, на памперси хто мені дасть? Ми через паркани свій товар викидаємо, так ніби ми його крадемо. Навіть по-людськи не дають забрати своє", - жаліються торговці.

Читайте також: Мільйонна туристка Криму: нам тут не раді

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Під парканом чергують підприємці. Вони намагаються врятувати бодай щось із власного майна. Підприємці наголошують, що працювали законно. Весь бізнес вони оформили за російським законодавство і сплачували всі податки, а зараз опинилися на вулиці.

Заступник глави адміністрації Сімферополя Тейфук Гафаров, який курує сферу торгівлі, запевнив, що влада готова "провести необхідні заходи, щоб надати допомогу підприємцям з вивезення товару і розміщення їх на інших ринках Сімферополя".