Завод "Кримський Титан", розташований в Армянську на території окупованого півострова, що нещодавно викликав викид небезпечних токсичних речовин у повітря, та через який постраждали десятки людей, і далі продовжує працювати.

Цю інформацію повідомив на власній сторінці у Facebook глава Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв.

"Все-таки працює", - підкреслив Гордєєв.

Все таки працює

Posted by Андрій Гордєєв on Friday, 7 September 2018

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

7 вересня, чиновник опублікував фото заводу "Титан" і зазначив, що "візуально він зупинив свою роботу. Чекаємо підтвердження".

Кримський Титан
Кримський Титан

Нагадаємо, що з'явилася інформація про те, що викид хімічних речовин на півночі анексованого Росією Криму, який спричинив екологічну катастрофу, може повторитися, якщо в регіон повернеться спека.

Про це стало відомо з повідомлення голови Ради міністрів Криму Сергія Аксьонова на засіданні оперативного штабу, передає ТАСС з посиланням на ЗМІ півострова.

Екологічна катастрофа в Криму
Екологічна катастрофа в Криму

Як додав Аксьонов:

Ми громадянам сказали, що рецидив викиду може бути у разі збільшення температури. Але сухі ділянки, які парять, активно засипаються (мова йде про нейтралізуючому речовині)

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у мережі з'явилася інформація про те, що в Херсонській області, яка також постраждала від хімічних викидів з "Кримського титану", у п'ятницю, 7 вересня, після обіду почалася евакуація дітей.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Армянську в аннексированном Криму, який постраждав у результаті екологічної катастрофи, через викид невідомої речовини мруть тварини.