У мережі з'явилося фото з Росії, на якому зображено колишнього "міністра доходів і зборів" окупаційної адміністрації на Донеччині Олександра Тимофеєва з позивним "Ташкент" і екс-радника ватажка бойовиків Олександра Захарченка – Олександра Казакова.

ташкент

Напередодні стало відомо, що обидва "заради власної безпеки" втекли з Донбасу на територію країни-агресора.

Раніше повідомлялося, що "екс-віце-прем’єр" і колишній "міністр доходів і зборів" так званої "ДНР" Олександр Тимофеєв з позивним "Ташкент" втік з Донбасу до Росії. Такий крок окупант пояснював заходами власної безпеки. Разом із "Ташкентом" з Донбасу також виїхав колишній радник Захарченка Олександр Казаков.
Згодом у сепаратиських і пропагандистських ЗМІ почало ширитися фото, на якому якраз і зображено Тимофеєва з Казаковим.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Як пояснив у коментарі журналістам письменник і екс-бойовик Захар Прилєпін, вони завітали до нього у підмосковний хутір Лапіно, де відзначають 9 днів з дня загибелі Захарченка.

"8-го вересня у мене на хуторі в Лапіно відбувається зустріч друзів Олександра Захарченко, "ополченців", військових кореспондентів. Буде Семен Пегов, військовий і поет, Дмитро Стешин, письменник і журналіст, Деян Беріч, сербський снайпер, буде Олександр Казаков. Плануємо зустрітися, згадати та прочитати вірші", – зазначив він.

Нагадаємо, колишній так званий "віце-прем'єр" і водночас "міністр доходів і зборів" окупаційної адміністрації на Донеччині Олександр Тимофеєв, більш відомий під прізвиськом "Ташкент", утік з Донецька до Росії.

ташкент


Цю інформацію повідомляє інформаційна агенція "Інтерфакс", посилаючись на джерела в оточенні бойовиків.

Як повідомляв раніше Знай.ua, звинувачення Росії на адресу "екс-віце-прем'єра" ДНР" Олександра Тимофєєва (позивний "Ташкент") довели, що екс-ватажка фейкової республіки Олександра Захарченка вбили на замовлення Кремля.

Також Знай.ua писав про те, що нового ватажка так званої "Донецької народної республіки" Дениса Пушиліна привітав з призначенням на посаду помічник президента Росії Владислав Сурков, який курирує врегулювання конфлікту на Донбасі.