Звинувачення Росії на адресу "екс-віце-прем'єра" ДНР" Олександра Тимофєєва (позивний "Ташкент") довели, що екс-ватажка фейкової республіки Олександра Захарченка вбили на замовлення Кремля.

Таку думку висловив російський соціолог і політолог Ігор Ейдман в Facebook. За його словами, Москва хотіла ліквідувати і "Ташкента".

"Не встиг охолонути труп Захарченка, а російські ЗМІ вже почали викривати його найближчого поплічника Тимофєєва-Ташкента. Зникли останні сумніви в тому, що Захарченка вбили за вказівкою його кураторів-роботодавців з Кремля. Вони і "Ташкента", мабуть, планували грохнути, але той дивом вижив", - заявив політолог.

Він нагадав, що схожа історія сталася з бандитами в окупованих районах Луганської області, де ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького змістили силою, і тепер він знаходиться в Росії під слідством.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"В "ЛНР" мало не дійшло до відкритого зіткнення і міжусобної війни. Причина в обох випадках одна - дрібні бандити не по чину брали. Звинувачення стандартні: віджимання власності, данина з бізнесу, розкрадання з бюджету. Загалом, все те, чим в незрівнянно більшому масштабі займається сама путінська братва. І методи схожі: вбивства, тортури, в'язниці для незговірливих", - написав Ейдман.

Разом з тим варто відзначити, що в мережі роблять ставки на те, як буде усунутий Кремлем новий "лідер" "ДНР" Денис Пушилін.

Соцмережі здригнулися, обговорюючи, як довго триватиме "кар'єрний зліт" глави окупантів Донбасу, а деякі навіть малюють карикатури, що описують його майбутню ліквідацію. І поки сам Пушилин репетирує промови, відправляє у відставку старих і ставить біля керма нових поплічників.

Велика частина тих, хто брав участь в опитуванні, 66%, вважають, що Кремль не встигне цього зробити, так як хоробрий лідер терористів сам втече, поки живий.

22% респондентів вважають, що Пушилин повторить долю і трагічний кінець свого попередника, Олександра Захарченко, який був підірван в кафе "Сепар" в Донецьку. Вони вважають, що і його спадкоємця "нагодують" вибуховою речовиною в якому-небудь людному місці.

7% з 4200 опитаних відзначили, що в цілях різноманітності, окупант прибере свого "співробітника" таким же чином, як це було зроблено з ще одним з терористів "ДНР" Арсенієм Павловим (Моторола), якого смерть наздогнала разом з вибухом в ліфті його будинку.

І трохи менше 5% опитаних, вважають, що Дениса Пушилина "вкусить джміль", як це сталося з Гіві, який був підірваний під час роботи в кабінеті.

Смерть Захарченка у ресторані "Сепар": бойовики знайшли "американський слід"

Нагадаємо, Поклонська порвала заявою про загибель Захарченка.

Як повідомляв "Знай.ua", улюблений щур Захарченка втік до Росії.

Також "Знай.ua" писав, що найкраща подруга Путіна терміново залишила Росію.