У спікера Ради Федерації Валентини Матвієнко немає часу сумувати за померлим чоловіком і вона терміново вирушила до КНДР. Політик проводить зустріч з лідером країни Кім Чен Ином.

Про це стало відомо завдяки повідомленню голови комітету ради федерації з міжнародних справ Костянтина Косачева.

"Вона зараз у відповідності з графіком голови Державної ради перебуває на зустрічі з ним", — уточнив сенатор.

Так, під час відвідування дошкільного закладу для обдарованих дітей Матвієнко була відсутня. Косачов пояснив, що вона у відповідності з графіком голови Держради перебуває на зустрічі.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український журналіст Роман Цимбалюк змусив офіційного представника Міністерства закордонних справ Росії Марію Захарову безглуздо виправдовуватися за вбивство ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Питання українського репортера загнало дипломата країни-агресора в глухий кут. 7 вересня під час щотижневого брифінгу офіційного представника МЗС РФ Цимбалюк запитав Захарову про те, чи зможе вона довести причетність України до ліквідації Захарченко, про що вона неодноразово заявляла.

"Ви вимагали від Великобританії доказів того, що Росія причетна до подій в Солсбері. Тим не менш, ви заявляли, що Україна причетна до вбивства Захарченка. Ви могли б якісь докази надати?" - Цимбалюк звернувся до Захарової.

Представник МЗС країни-агресора тут же почала нервово виправдовуватися, запевняючи, що безпосередньо не звинувачувала українську сторону у ліквідації терориста.

Варто нагадати, що нещодавно мережу сколихнула новина про те, що колишнього голову британського МЗС і екс-мера Лондона вигнала з дому дружина за зраду. Зараз Джонсон і Марина Вілер не живуть разом, тому що чоловік нібито зустрічається з іншою жінкою. Що ж, будемо чекати подробиць у цій непростій справі.

Нагадаємо, після призначення Пушиліна бойовики зженуть всіх на "вибори".

Як повідомляв Знай.uа, РНБО ухвалила прораховане рішення за договором про дружбу з Росією.

Знай.uа писав, ЗМІ розкрили кровожерливі плани Путіна.