Екс-ватажок так званої луганської "народної республіки" Ігор Плотницький, про якого після скинення з "трону" нічого не було відомо, несподівано об'явився в кафе у центрі міста. Так, російський журналіст Сергій Білоус, який спеціалізується на новинах з окупованих територій, опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі фото живого і цілком здорового Плотницького, що прийшов пообідати до одного з московських закладів.

"Знайома нещодавно в Москві побачила людину, що дуже була схожа на підписанта Мінських угод — Плотницького. Зробила фото крадькома. 3 вересня, заклад "Те та се" на "Смоленській", - пише Білоус у своєму Telegram-каналі.

Після того, як ватажка "ДНР" Олександра Захарченка ліквідували, в соціальних мережах почали цікавитися долею Плотницького з особливою активністю. Найпопулярніше питання: а чи живий ватажок бойовиків в принципі? Судячи з усього, живий. Значить, Кремлю ще навіщось потрібен.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поклонська, зупинись, будь ласка

Раніше повідомлялося, що Поклонська порвала заявою про загибель Захарченка. В мережі висміяли промову колишнього "прокурора" тимчасово окупованого Криму Наталії Поклонської, в якій вона заявила, що ліквідований глава "ДРН" Олександр Захарченко є "героєм російського Донбасу". Ролик зі зверненням Поклонської в Twitter поділився користувач з ніком "Пет Люра".

"У Наташі така цікава манера розмовляти, ніби вона відтворює текст, який їй нашіптують таргани", "В дурдомі дірка в паркані", "О як! Злодюга-аферист - герой Росії! Яка країна, такі і херої!" - пишуть інтернет-користувачі.

Нагадаємо, російський політолог назвав замовника вбивства Захарченка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що YouTube помстився за Захарченку за українців в день його похорону.

Також портал "Знай.uа" писав, що після вбивства Захарченка окупований Донецьк захлиснули масові затримання.