Рясний дощ накрив Запоріжжі вранці в понеділок, 10 вересня. Він перетворив у річки вулиці обласного центру.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Місцеві жителі тут же почали публікувати в мережі фото і відео катаклізму. Видно, що на багатьох дорогах Запоріжжя з-під води навіть не видно коліс проїжджаючих автомобілів.

Так, перехрестя проспекту і вулиці Соборної Лермонтова автомобілі буквально перепливали, а місцевим жителям, щоб вийти з маршруток, доводилося стрибати прямо в калюжі.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

В результаті потужної зливи і негоди затопило кілька районів Запоріжжя. Само собою, це сильно ускладнило проїзд по деяких дорогах.

Хоча дощ пройшов, жителям Запоріжжя не варто розслаблятися, адже синоптики дають невтішний прогноз на найближчі дні. Так, похмура і дощова погода поки що не збирається покидати регіон.

Раніше в четвер, 6 вересня, в окупованій Ялті, в Криму пройшла сильна злива, через що деякі вулиці міста були практично повністю затоплені. Також опинилися затоплені підземні переходи, місто частково знеструмлено.

Про це свідчать відео, які публікуються в соціальних мережах очевидцями. На них можна побачити потужні потоки води, що мчать по вулицях міста.

Так на вулиці Ялти дівчину буквально змило потоком зливи.

На кадрах видно, як могутня хвиля мчить по вулиці води змиває жінку і забирає геть. Чоловікам — очевидцям події вдається наздогнати її і врятувати. При цьому рятувальники самі ледве втрималися на ногах.

Нагадаємо, армагеддон в Ялті: потужний потік забрав дівчину, у мережі показали страшне відео.

Як повідомляв "Знай. ua", розбурхана стихія занурила десятки українських міст у темряву.

"Знай. ua" писав, що у Києві затопило головну транспортну артерію: місто постало у величезних заторах.