У Дніпрі на вулиці Електричній в Самарському районі дворічна дівчинка випала з балкона з 10 поверху.

За оперативною інформацією місцевих рятувальників стало відомо, що подія сталася 11 вересня близько 8.37. Дитину врятував хоробрий сусід. Дану інформацію підтвердили в прес-службі ДСНС області.

"Рятувальники встановили, що дівчинка перебувала в квартирі без нагляду батьків. Вийшла на балкон, стала на стілець, нахилилася і впала через перила балкона на мотузки для білизни поверхом нижче. Дитину врятував мешканець будинку, який зайшов у квартиру і зняв дівчинку з мотузок на балконі", - повідомляють рятувальники.

Для подальшого обстеження дівчинку разом з матір'ю забрали в Дніпровську обласну дитячу клінічну лікарню.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 29 серпня стало відомо про смерть віце-президента з досліджень і розробок Новолипецького металургійного комбінату (група НЛМК) Бруно Чарльза Де Кумана.

Смерть сталася внаслідок того, що Де Куман випав з вікна дев'ятого поверху "Будинку на набережній".

Варто згадати, що Де Куман був призначений на посаду віце-президента з досліджень і розробок ще в червні 2017 року, посада була створена в групі вперше.

Варто нагадати, що у вівторок, 28 серпня, стало відомо, що у Києві з вікна 13 поверху житлового будинку за адресою Алма-Атинська, 39д, випала 15-річна дівчинка. Підліток впав на піддашок будинку.

У свою чергу свідки інциденту розповідають, що дівчинка робила селфі на вікні під'їзду на 13 поверсі. Вони кажуть, що вона не втрималася на підвіконні і впала. Зазначається, що від отриманих травм дівчинка померла миттєво – медики констатували її смерть. На місці НП були присутні екіпаж патрульної поліції, карета "швидкої допомоги", і слідчо-оперативна група. На даний момент всі деталі пригоди встановлює слідство.

Нагадаємо, у Києві дівчина розбилася об дах ресторану.

Як повідомляв Знай.uа киян налякав труп під багатоповерхівкою.

Знай.uа писав, дивний голий киянин вирішив, що вміє літати, але щось пішло не так.