Сьогодні, 11 вересня, Харківський суд проводить чергове засідання у справі про смертельну ДТП за участю Олени Зайцевої, внаслідок якої загинуло шестеро людей.

Таємниче зникнення важливого свідка– лікаря-нарколога Олени Федірко, яка оглядала підозрювану після наїзду на пішоходів та виявила в неї наркотичне сп’яніння, паралізувало провадження та викликало багато запитань.

Нагадаємо, 7 серпня суд дозволив розпочати розшукові дії, доручив поліції знайти Олену Федірко і доставити на сьогоднішнє засідання. Про розшук важливого свідка клопотав адвокат Геннадія Дронова.

Ця досвідчений лікар зі стажем понад 20 років зафіксувала ознаки наркотичного сп’яніння у Зайцевої, однак чомусь начебто набрала дуже мало рідин для проведення аналізу і через це експерти не змогли точно встановити, чи приймала обвинувачена наркотики. Після цього Федірко раптово звільнилася з роботи й зникла. Їй надсилали повістки в суд, але вона не з'являлась.

На сьогоднішньому засіданні суддя Віктор Попрас зачитав відповідь поліції про те, куди зникла нарколог Олена Федірко, яка обстежила обвинувачену Олену Зайцеву після аварії. Про це повідомляє місцевий сайт Vgorode.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За словами судді, в рапорті поліції зазначено, що 6 вересня правоохоронці прийшли за місцем проживання Олени Федірко. Їм відкрила двері жінка, яка не представилася. Вона сказала, що лікар- нарколог виїхала на непідконтрольну Україні територію.

Крім того, новий адвокат Олени Зайцевої Євген Мельниченко, повідомив, що дзвонив Федірко, але трубку взяв чоловік, який сказав, що телефон знаходиться в ремонті. А сама Олена Федірко поїхала до хворої матері в Стаханов.

Що ж до Геннадія Дронова, то він відмовився дати свідчення на сьогоднішньому судовому засіданні.

Нагадаємо, Зайцевій намалювали "пом'якшувальні обставини" – їй світить не більше 7 років. У той же час Дронову світить десятка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у гучній справі Зайцевої сплив новий скандальний нюанс.

Також "Знай.ua" писав, що справу Зайцевої намагаються перевернути з ніг на голову і у всьому звинуватити Дронова.