Голова офісу Національного інвестиційного ради Юлія Кузнєцова заявила, що найбільший європейський лоукостер Ryanair хоче запустити внутрішні рейси в Україні. Про це передає Радіо НВ.

У компанії вже почав обговорюватися вихід на внутрішній український ринок.

"Обговорюючи вихід лоукостів на внутрішній ринок країни, не потрібно забувати про важливість рівня аеропортових зборів, але всі розуміють - чим дешевший квиток, тим швидше авіалінії стануть конкурентними", - сказала Кузнєцова.

Раніше повідомлялося, що ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair в 2019 році розширить мережу польотів з Польщі в Україну. Зокрема, з'являться нові рейси з Варшави, Вроцлава, Гданська, Кракова, Познані та Бидгощі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Про це йдеться в повідомленні прес-служба авіаперевізника.

Зокрема, в 2019 році слід очікувати запуску рейсів до Києва з Варшави (Модлін), Бидгоща, Гданська, Кракова, Познані та Вроцлава. Також з Кракова і Варшави (Модлін) можна буде полетіти в український Львів.

Всього компанія запустить 17 нових рейсів з Польщі в наступному році. До того ж буде розширено і флот: по одному новому літаку буде базуватися у Варшаві і Кракові.

Варто додати, що на маршрутах з Гданська, Варшави та Вроцлава до Києва, а також з Вроцлава до Львова оперує в даний момент угорський лоукост-перевізник Wizz Air.

Крім того, нещодавно стало відомо про те, що в 2018 році через аеропорт Бориспіль почнуть літати два нових авіаперевізника.

Про це заявив в повідомляє гендиректор повітряної гавані Павло Рябікін, зазначає Економічна правда.

Рябкін додав: "Ми очікуємо ще дві нові авіакомпанії. Коли вони полетять, ми повідомимо окремо".

Рябікін також повідомив, що Ryanair став восьмим перевізником, який зайшов в аеропорт з початку 2018 року.

Нагадаємо, в понеділок, 3 вересня, ірландський лоукостер Ryanair виконав перший регулярний рейс в Україну. Ним став маршрут Берлін-Київ.

Як повідомляв Знай.ua, WizzAir пообіцяв нові рейси з України... і тут же облажався.

Також Знай.ua писав, Ryanair придумала, як ще "подоїти" українців.