Київський національний університет імені Тараса Шевченка включено до рейтингу працевлаштування випускників QS Graduate Employability Ranking-2019.

Відповідний рейтинг склав британська консалтингова компанія Quacquarelli Symonds.

Так, Київський національний університет ім. Шевченко зайняв позицію в межах 301-500 в рейтингу працевлаштування випускників.

Разом з тим в першу десятку рейтингу потрапили: Массачусетський технологічний інститут (США); Стенфордський університет (США); Каліфорнійський університет (Лос-Анджелес, США); Гарвардський університет (США); Сіднейський університет (Австралія); Мельнбурнскій університет (Австралія); Кембриджський університет (Великобританія); Університет Каліфорнії (Берклм, США); Університет Цінхуа (Китай); Оксфордський університет (Велика Британія).

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Компанія Quacquarelli Symonds становить рейтинг працевлаштування з 2016 року. Цього року український вуз вперше було включено до рейтингу.

Раніше в ТОП-1000 кращих університетів світу в 2018 році, який також укладає QS Quacquarelli Symonds, увійшли шість українських вузів: Харківський національний університет ім. Каразіна (401-410 позиція); КНУ ім. Шевченко (411-420 позиція); НТУ "Київський політехнічний університет" (501-550 позиція); НТУ "Харківський політехнічний університет" (701-750 позиція); Донецький національний університет ім.Стуса і Сумський державний університет (801-1000 позиція).

Разом з тим варто відзначити, що першокурсник Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну Михайло Хвень позбувся місця в гуртожитку після того, як його батьки поскаржилися в ЗМІ на жахливі умови проживання студентів.

Студенту з Луцька відмовили в поселенні незважаючи на те, що батьки вже заплатили за проживання і перевезли його речі в студмістечко.

Журналісти телеканалу вирішили особисто вивчити умови проживання в скандальному гуртожитку, але змогли потрапити в кімнати тільки після приїзду поліцейських.

Студентка коледжу Дарина Орлик заявила, що комендант гуртожитку постійно переселяє студентів з кімнат, які вони відремонтували за власні гроші.

А студент коледжу Віталій Шамборовський поскаржився на недостатню кількість туалетів в гуртожитку — один на 25 осіб.

Студенти львівського коледжу вимушені жити в антисанітарному гуртожитку

Нагадаємо, українські студенти масово тікають до Польщі.

Як повідомляв "Знай.ua", у Мюнхені серед некрологів знайдено лист Ейнштейна.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві загинув студент-першокурсник.