Для цього вона навела ряд аналогій з історії, які є доказом того, що присутність загального історичного періоду в двох народів не робить їх рідніше.

Свій насичений емоціями пост Ніцой виклала в особистому профілі на Фейсбук.

"Якщо Москва – це Русь, а московити – русичі, тоді Україна – це Грузія, а українці – грузини. Набридла маячня, що за поребриком проживають брати-слов'яни, набрид марення, що вони – нащадки Русі", - бурхливо описує вона свою думку.

Далі письменниця стала заглиблюватися в історію від початку заснування Москви князем Юрієм Долгоруким.

"Київ. Русь – процвітаюча країна. На Русі князі правлять. Живуть, примножуються, всі діти отримують по землі. Бідоласі Юрію Довгорукому така земля не була, жив він у селі, бідував.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

А тоді вирішив: взяв княжий син, зібрав військо і пішов на північ на Залісся. Приходить Юрчик, завойовує і каже: "Я – ваш князь". Деякі з війська додому повернулися в Київ до жінок і дітей, а деякі (молода команда) залишилися з князем", - зазначає Ніцой.

Але, як пише Лариса, незважаючи на те, що дружинники-русичі на відібраної території потомство нажили, це ще не стає причиною широкої асиміляції населення.

Адже соратників Довгорукого було приблизно 250 тисяч, небагато. Пізніше рід самого Долгорукого обірвався: його спадкоємців фізично знищили, і рід "висох". До того ж, його території відвойовані відразу ж захопили татари.

"Це, між іншим, ціле переселення народів сталося", - пише Ніцой.

Змішалися нащадки армії Довгорукого і тих, хто жив на території до завоювання, з татарською кров'ю. Культура татарська завелася, обряди. Правителі татарські у влади. Минуло 400 років. "О! – сказали ці кровозмішані татари. – Ми – русичі. Ми – спадкоємці давніх князів і всієї Русі. І всі ми – слов'яни", - з сарказмом пише вона.

Після розповіді по заявлених годинах письменниця запропонувала розібратися з ситуацією в сучасній Україні, куди після Революції приїжджали чиновники з Грузії, деякі з них потім повернулися, а деякі – досі тут. "О! – повинні сказати українці. – Ми відтепер грузини",- зазначає жінка.

Письменниця зазначила, що після війни в Україні залишилося багато німців, які так само тут обзаводилися сім'єю і дітьми, але при цьому українці не називають себе німцями.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що соцмережі підірвав можливий приїзд російського співака Олександра Малініна.

Раніше стало відомо Знай.UA, що брехливий Путін знову переписав історію Хрещення Русі.

Також Знай.UA писав про те, що Петро Порошенко чекає дуже важливий сигнал на День Хрещення Русі.