Російський військовий журналіст Олександр Сладков заявив про присутність Російської Федерації на Донбасі і її участь у війні, а також використанні смертоносної зброї проти України. Про це написав на своїй сторінці у Facebook офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан з позивним "Штірліц".

"Бережись! Це – "Ураган"! Важка техніка Росії на шляху до Донбасу". Такий заголовок має стаття на сайті "Російська весна" і відео, розміщене на Youtube. У публікації російський журналіст Сладков, який також є одним з рупорів Кремля в "Л/ДНР" і за сумісництвом членом ради при Міноборони РФ", – написав він.

Варто відзначити, що в своєму ролику Сладков "здав з потрохами" президента Росії Володимира Путіна, який раніше заявляв, що "нас там немає", і російська армія не бере участь у війні з Україною. Сладков чітко вказав, яка техніка, чия вона і куди прямує.

Також український офіцер зазначив, що у своєму інтерв'ю російський журналіст розповідає про періодичну зміну (ротація підрозділів) танків, БМП, БТР і артилерії.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Незважаючи на тисячі численних фактів участі Збройних сил РФ і докази причетності Росії до війни, офіційно Кремль не визнає факту свого вторгнення в Україну і досі, постійно нав'язуючи термін "громадянська війна", хоча це далеко не так, про що вже не раз заявляло світове співтовариство. В черговий раз своїми діями недожурналіст довів присутність російської техніки та озброєння на Донбасі, їх ротаційну основу, а головне це те, що у Росії немає жодного бажання припинення цього конфлікту", – написав Штефан.

Варто також відзначити, що група "Інформаційний опір" представила докази присутності російських військ на Донбасі. Так, експертам "ІО" вдалося виявити використання на окупованих територіях України новітніх станцій шифрованого зв'язку, якими можуть керувати тільки спеціально підготовлені російські військові.

Нагадаємо, відомий журналіст поставив Путіну жорсткий ультиматум.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волкер розкрив всьому світові страшну правду про "вибори" на Донбасі.

Також "Знай.uа" писав, що у Путіна скликали таємну нараду з приводу Донбасу, але деталі просочилися в мережу.