Не так давно стало відомо, що з усіх дитячих самогубств на території України, жодне не було пов'язано з грою «МОМО». Про це повідомила співробітник Національної поліції України Юлія Квітко, передає Информатор.

страшилка WhatsApp МОМО

За словами Юлії, нещодавно вона сама стала жертвою псевдо «МОМО», який загрожував її життю. Пізніше дівчина виявила, що за страшними повідомленнями ховається звичайний підліток з Полтави, який під враженням від гучної гри, вирішив таким чином пожартувати.

На думку співробітника поліції, жертвами знущань, як правило, стають однокласники та знайомі жартівників.

опудало WhatsApp МОМО

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Росії, у селищі Могочино Томської області 15-річний підліток покінчив з собою. Імовірно, це сталося через програш в комп'ютерній грі.

У Росії Павло Матвєєв, якому було 15 років, убив себе у дворі власного будинку. Хлопчик відрізав собі голову бензопилою. За попередніми даними, причиною став програш у комп'ютерній грі.

страшилка WhatsApp МОМО

Повідомляється, що мама виховувала хлопчика в поодинці. Саме вона купила для сина комп'ютер і гру. Відомо, що Павло грав у неї годинами, не відриваючись. Імовірно, після чергового програшу у підлітка просто "здали нерви".

Поки що не повідомляється, яка гра займала весь вільний час підлітка і не уточнюється, чи перебував він у так званих групах смерті в мережі.

страшилка WhatsApp МОМО

Нагадаємо, що відомо про найскандальнішу гру з WhatsApp МОМО.

Як повідомляв портал Знай.uа, гра-страшилка МОМО продовжує набирати популярність, як за кордоном, так і в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що игра-вбивця МОМО забрала життя ще одного українця. У Кам'янському Дніпропетровської області хлопець покінчив життя самогубством через суїцидальну гру МОМО.