Український журналіст Денис Казанський опублікував на своїй сторінці в Facebook документи від так званого "управління статистики Донецької народної республіки". Згідно цим даним, коефіцієнт приросту (убутку) населення "ДНР" становить -11.

"Так зване "управління статистики ДНР" на своєму сайті опублікувало інформацію про демографічні показники "ДНР" за січень-червень нинішнього року. Згідно цим даним, коефіцієнт приросту (убутку) населення в "ДНР" становить -11. Для порівняння, в Україні за останніми даними цей показник становить -3,9. Найгірший показник у світі у Болгарії -5,7", - пише журналіст на своїй сторінці в соціальній мережі.

За його словами, таким чином демографічні показники на території, підконтрольної бойовикам "ДНР", в два рази гірші, ніж у найбільш вимираючої країни світу. Втім, є ще одна псевдореспубліка – "ЛНР".

"Вони не публікують цих даних, але думаю, там ще сумніше. Тепер зрозуміло, від чого всі ці роки так старанно звільняють Донбас "визволителі" – від людей", - каже Казанський.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Треба сказати, що користувачі соцмережі дуже бурхливо відреагували на опубліковані Казанським документи. Втім, і сам журналіст в коментарях відповідав на деякі питання і брав активну участь у дискусії. Так, на запитання одного з коментаторів "Який сенс у цій оцінці? Особливо порівняння незрозуміло чого з країнами?", журналіст відповів:

"Сенс такий, щоб люди бачили, що несе з собою "руський мір". Роками вони єхидничали з приводу "вимираючої України". Але там, куди вони прийшли і встановили свою владу, люди вимирають в три рази швидше. Все це дуже важливо фіксувати".

Нагадаємо, Україна вислизає з пазурів московських попів, у Кирила – паніка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відомий журналіст поставив Путіну жорсткий ультиматум.

Також портал "Знай.uа" писав, що гніздо "російського світу" засікли в школі під Києвом, скрізь орли і триколори.