Суркіс
Суркіс

Суркіс продає Динамо. Ви не повірите кому

Президент ФК "Динамо" Київ Ігор Суркіс планує продати легендарний футбольний клуб своєму другові Нестору Шуфричу. Про це повідомляє відомий журналіст Роман Реведжук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Реведжук повідомляє з посиланням на свої джерела інформації, що переговори вже відбулися.

На даний момент у "Динамо" досить непростий період і клуб вилетів з Ліги Чемпіонів, програвши амстердамському "Аяксу". Також цього року "Динамо" виступатиме в Лізі Європи, де призові набагато менше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Російські військові на Донбасі
Російські військові на Донбасі

Лавров зробив шалену заяву по Донбасу

Міністр закордонних справ Російської Федерації зазначив, що в Україні на Донбасі на даний момент йде громадянська війна і там неприпустимий силовий сценарій. Про це він заявив за підсумками переговорів з міністром закордонних справ Німеччини Хайко Маасом, повідомляє прес-служба МЗС РФ.

Володимир Балух
Володимир Балух

Українця побили до напівсмерті в путінському концтаборі: перші подробиці

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз повідомив українським журналістам, що в Криму до напівсмерті побили політв'язня Володимира Балуха. Чийгоз Також підкреслив, що окупанти "загрожують позбавитися від" активіста.

екологічн катастрофа в Криму
екологічн катастрофа в Криму

Нова катастрофа добиває Армянськ, дихати нічим, надії немає

В окупованому Росією Криму назріває екологічна катастрофа, люди в паніці і не розуміють, що відбувається. Після хімічної катастрофи в окупованому Армянську, яка відбулася 24 серпня, жителі постраждалого міста скаржаться на нові викиди кислоти з місцевого заводу. Люди розповідають про погіршення ситуації, і скаржаться, що їм нічим дихати. Вони пишуть у соцмережах про цю страшну ситуацію і благають про допомогу.

Патріарх РПЦ Кирило і глава УПЦ МП Онуфрій
Патріарх РПЦ Кирило і глава УПЦ МП Онуфрій

"Україна – мусульманська держава": московський піп видав таке, що на голову не налазить

Глава Української православної церкви московського патріархату Онуфрій звинуватив екзархів Варфоломія в тому, що вони нібито "хочуть зробити з України мусульманську державу". Глава УПЦ МП Онуфрій звинуватив Константинополь в тому, що він втратив "велику православну імперію", ставши "мусульманським державою". Тому, як вважає московський піп, Вселенський патріарх Варфоломій не може призначати своїх екзархів в Україні. Про це Онуфрій заявив в інтерв'ю телеканалу Інтер.