Днями у мережі з’явилась інформація про те, що найбагатша людина України, олігарх і президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов 12 вересня прибув до окупованого Донецька.

Рінат Ахметов

Про це стало відомо із інформації телеграм-каналу @ZhaydnyyPetya.


Навіщо він приїжджав на малу батьківщину, з ким зустрічався, дізнатися складно. Однак так зване "сарафанне радіо" упевнено констатує, що візит олігарха в Донецьк - далеко не перший. Він приїздив нібито ще до вбивства Олександра Захарченко, з яким у нього відбулася таємна зустріч. Судячи з усього, Ахметов був незадоволений роботою ватажка терористів - їх розмова проходила у підвищених тонах.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще


Інформацію про те, що Ахметов прибув з візитом до рідного міста, де два тижні тому ліквідували ватажка бойовиків Захарченко, прокоментували жителі Донецька у соцмережах.

"Рудий приїхав до рідного міста? Рінат Ахметов прибув з візитом до Донецька (де два тижні тому ліквідували ватажка бойовиків Захарченко)", - повідомив вищевказаний Telegram-канал.


Про приїзд Ахметова в Донецьк не змовчав також відомий блогер Necro Mancer:

"Увесь день всі пишуть якусь нісенітницю. А тим часом Ахметов сьогодні в Донецьку".

Пізніше блогер поділився іще одним повідомленням: "Позавчора зателефонував знайомий, сказав Рудий в місті, бачив там-то і там, бачив, помилитися не міг. Ну перевірити у мене немає можливості)) Значить, не він один це бачив".


Нагадаємо, з'явилися чутки про те, що найбагатша людина в Україні, олігарх і президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов 12 вересня прибув у окупований Донецьк.


Інформацію про те, що Ахметов прибув з візитом до рідного міста, де два тижні тому ліквідували місцевого "батю" - ватажка бойовиків Захарченка, повідомили жителі Донецька в місцевих пабліках.


Як повідомляв раніше Знай.ua, український мільярдер Рінат Ахметов веде переговори про придбання македонського клубу Вардар, повідомляє Sport1.mk.
За інформацією джерела, літак з наближеними до Ахметова людьми прибув до Скоп'є в минулі вихідні.


Також Знай.ua писав про те, що суму штрафних санкцій, яку компанія "Київенерго" Рината Ахметова заборгувала НАК "Нафтогаз України" за поставлений газ, порівняли із розміром премій, яку співробітникам НАК виписали за перемогу над "Газпромом" в Стокгольмському арбітражі.