В окупованому путінськими бойовиками Криму так звана влада організувала справжню хімічну атаку.

Координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук написав про це в соціальній мережі Facebook, і спробував аргументувати свою заяву.

Дмитро Тимчук

"Російські пропагандисти почали розганяти інформацію, що 13 вересня в районі Армянська "раптом" відбувся повторний викид хімічних речовин", внаслідок чого в самому місті і прилеглих районах введено режим надзвичайного стану. Прямо зараз судорожно генеруються версії, що ж стало причиною "повторного викиду", оскільки завод "Кримський титан" призупинив роботу (про що заявляють самі окупанти), а ніяких природних катаклізмів не спостерігалося.У даний момент рашисти на повному серйозі починають просувати версію, що причиною погіршення екологічної обстановки міг стати "викид речовини з території України". Той факт, що в прилеглих районах Херсонської області немає жодного об'єкту, здатного представляти хоч найменшу хімічну загрозу, ігнорується. Людей підводять до думки, що Україна спеціально щось розпорошила. І багато хто повірить, як вірять в "американські випромінювачі", для захисту від яких потрібні шапочки з фольги", - заявив Тимчук.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

За словами Тымчука, причина "нового викиду" - в іншому. Згідно з повідомленням, тепер до сернистого ангидриду в повітрі додався отруйний хлорний газ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на півночі окупованої Росією Криму знову зафіксували перевищення гранично допустимої концентрації шкідливих речовин у повітрі. Про це заявила так звана керівник регіонального управління Росспоживнагляду Наталія Пеньковська.

Варто нагадати, що в окупованому Росією Криму назріває екологічна катастрофа, люди в паніці і не розуміють, що відбувається.

Після хімічної катастрофи в окупованому Армянську, яка відбулася 24 серпня, жителі постраждалого міста скаржаться на нові викиди кислоти з місцевого заводу. Люди розповідають про погіршення ситуації, і скаржаться, що їм нічим дихати. Вони пишуть у соцмережах про цю страшну ситуацію і благають про допомогу.

Нагадаємо, Клімкін зробив жорстку заяву з Криму.

Як повідомляв Знай.uа звернення маріупольців потрясло Україну, благають врятувати місто від Ахметова.

Знай.uа писав, блогер показав, що хвилює кримчан.