Внаслідок масштабної зливи у улюбленому курорті українців м.Бердянськ, що у Запорізькій області, підтопило переважну більшість вулиць та приватних домоволодінь.

Бердянськ, кадри підтоплення

Надзвичайники повідомили, що після інтенсивних опадів 16 вересня деякі вулиці залиті водою, місцями приблизно до 20-25 см.

Окрім того, без електропостачання залишилися понад 1800 абонентів мікрорайону "Центр" та 1300 абонентів мікрорайону "Ліски".

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

За даними ДСНС, до електропостачання підключено санаторій "Нива", а роботи з відновлення електропостачання у двох районах тривають.

"Рятувальники продовжують відкачувати воду. Рівень води на вулицях міста поступово знижується", - заявили у відомстві.

Як повідомляють місцеві видання, вода після зливи залила приватні подвір'я, затопила вулиці та навіть місцевий транспорт.

Нагадаємо, багато хто з нас любить пляжі Одеси. Однак, майже всі, хто відпочивали на морському узбережжі хоча б раз в житті стикалися з страшними морськими мешканцями, а саме — медузами.

Одеса пляж

Детально про це розповіла PolitekA.

На думку деяких, медузи це неймовірно красиві і ніжні істоти. З іншого ж боку, багато медуз досить небезпечні. При цьому існує ряд медуз, опіки від яких викликають у людини летальний кінець.

До того, що в Україні літо в останні роки відступає вельми неохоче — звикли все.
Навіть тепер, незважаючи на середину вересня, купальний сезон в українській чорноморській акваторії знаходиться в повному розпалі.

Медузи


Як повідомляв раніше Знай.ua, на пляжі в Греції обвалилася скеля. Внаслідок даної події потерпілими стали сім осіб. Серед них – туристка з Чехії та її двоє дітей.

Хвиля від уламка перевернула кілька маленьких човнів. Обвал стався на Навайо – одному з найвідоміших серед туристів місць на Іонічних островах.
Рятувальники перевіряють затоку, щоб зрозуміти, що під скелею точно немає відпочивальників.


Також Знай.ua писав про те, що епіцентр землетрусу магнітудою 3,9 бала проходив в морі навпроти Коктебеля. Він був зафіксований порталами моніторингу землетрусів.

Крим