Стало відомо про те, що в районі Кемер турецької провінції Анталья стався землетрус магнітудою 5,2.

Про це повідомляє Anadolu.

Туреччина

Згідно з інформацією Управління з попередження і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій при уряді Туреччини (AFAD), зареєстровано землетрус магнітудою 5,2.

карта

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Сам епіцентр підземних поштовхів знаходився на глибині 40 км.

До слова, в Гімалаях пропав вертоліт авіакомпанії Altitude Air. Відомо, що повітряне судно впало у районі Нувакот в центральному Непалі.

За інформацією місцевих ЗМІ стало відомо, що судно не загорілося. Керуючий директор Altitude Air Німа Нуру Шерпа з посиланням на слова місцевих жителів розповів, що зв'язок з землею вертоліт втратив після того, як пролетів близько 30 кілометрів.

місце аварії

На місце аварії відправлено два вертольоти — армійський та приватний.

"Рятувальники з усіх сил намагалися дістатися до місця події", – повідомило джерело в міжнародному аеропорту Трибхувана.

Несприятливі погодні умови та складності ландшафту викликають труднощі в проведенні рятувальної операції.

місце аварії

В даний час до місця інциденту направлено вертоліт непальської армії, а також приватне судно з групами рятувальників. Вони намагаються дістатися до місця призначення, однак їм заважають несприятливі погодні умови. З'ясовуються подробиці події.

На борту знаходився пілот і шість пасажирів, серед яких був турист з Японії і п'ять жителів Непалу. Відомо, що судно перевозило пацієнта з одного села до Катманду. Ним керував пілот-рятувальник у чині старшого капітана.

Нагадаємо, з'явилася інформація про те, що в Болгарії, недалеко від міста Разград зіткнулися пасажирський мікроавтобус з фурою, в результаті чого 18 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості, один з них знаходиться в комі.

Як повідомляв Znaj.ua, Вашингтон дав відповідь на звинувачення Москви у використанні фосфорних снарядів при ударах по Хаджин в Сирії.

Також Znaj.ua писав про те, що в ніч на 8 вересня під Новоросійськом в селі Широка Балка (Краснодарський край РФ) через сильні дощі автобус змило в море.