Другу добу поспіль 150 українських туристів мучаться в переповненому аеропорту Хургади (Єгипет), намагаючись повернутися після відпустки до Києва. Поки що це неможливо через технічну несправність повітряного судна. В черговий раз улюблена історія літа 2018 повторилася.

Не зраджуючи традиціям, забарикадувати клієнтів у чужій країні вирішив вже скандальний туристичний оператор JoinUp. Про це з посиланням на слова туристів повідомляє ТСН.

Так, відпочивальники очікують рейс BAY 2092 авіакомпанії Bravo Airways. Туроператор повторює, що всьому виною несправність літака, а туристи обурюються, чому в компанії не вважають за потрібне хоч щось пояснити. Мало того, що десятки людей не розуміють, що відбувається, так їх ще заселили у погані умови, при тому, що багато з маленькими дітьми на руках.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відома авіакомпанія скасувала один із найпопулярніших рейсів

Авіакомпанія Wizz Air, починаючи з зимового розкладу 2018/2019, припинить виконання польотів з польського Любліна до Києва. В системі онлайн бронювання на сайті лоукостера відповідні рейси після 24 жовтня відсутні.

Скандальний туроператор не припиняє дивувати

Нахабство туроператора Join Up продовжує шокувати і дивувати. Так, обурена клієнтка Ірина Нікіфорова на своїй сторінці у Facebook повідомила про те, що туроператор в черговий раз підставив українців і не надав їм належний сервіс.

Нагадаємо, у вівторок, 11 вересня, стало відомо, що популярна естонська авіакомпанія Nordica вже в цьому місяці припинить польоти з Таллінна в київський аеропорт імені Ігоря Сікорського.

Як повідомляв "Знай.uа" у терміналі міжнародного аеропорту "Бориспіль" знову застрягли туристи. Всі вони очікують рейсу в турецький Бодрум, який був перенесений на добу.

Також "Знай.uа" писав про те, що компанія JoinUp підвела українців туристів не можуть повернутися додому з відпочинку в Туреччині.