Черговий витвір українського художника Гамлета прибрали зі стіни будівлі на вулиці Дарвіна у Харкові. Це спровокувало хвилю обурення серед жителів міста, які розділилися на два табори щодо поглядів на сучасне мистецтво.

Про це пише на сторінці в Facebook Lika Chagunava.

На Дарвіна знаходилась інсталяція, яка представляла собою прикріплений до стіни перевернутий пісуар з написом "Не фонтан".

Як пишуть користувачі соцмережі, інсталяцію демонтував з вулиці Дарвіна дитячий клуб, що знаходиться поруч. На їхню думку, "діти не повинні бачити таке".

Фото/Facebook

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

інсталяція

"Діти повинні с..ать під під'їздом і в ліфтах як всі нормальні радянські люди. Пісуар - це чужа нам, бездуховна культура заходу, яка морально розкладає наших дітей. І нехай нікого не бентежить рекламка спайсов тихесенько утаившаяся близько злісного пісуара. Наркотики - це діти повинні дізнатися якомога раніше!", - пишуть користувачі мережі.

Пост/Facebook

Харків. Вулиця Дарвіна

На захист митця став і Геннадій Кернес, який залишив пост на сторінці в соцмережі.За його словами, мурали Гамлета роблять місто кращим.

Нагадаємо, на 80-му році життя помер відомий український живописець Василь Гурин.

Як повідомляв Знай.ua, археологи виявили найдавніший хештег. Вчені занйшли намальовані охрою лінії на шматку силкрита були зроблені 73 тисячі років тому. Печера знаходиться на південному узбережжі Африки, камінь знайшли з намальованими червоними лініями.

Також Знай.ua писав, що в ході розкопок в печері Бомбос вчені виявили цікавий малюнок. Він, за попередніми дослідженнями належав стародавньому художнику і на 30 тисяч років давніший за інші аналогічні зображення, які досі вважалися найстарішими зі створених Homo sapiens (Людиною розумною).