На 80-му році життя помер відомий український живописець Василь Гурин.

Про це повідомляється в Facebook родича померлого митця.

Онук живописця, Данило Гурин, у своїй публікації зазначив, що сім'я втратила найстаршого члена, батька, дідуся і прадідуся. Василь Гурин "надихав своїм талантом, неймовірною жагою до життя, любов'ю до роботи і працездатністю", - наголошується в повідомленні.

Слід зазначити, що Василь Гурин став відомий завдяки своїм станковим пейзажам, натюрмортів і портретів.

Варто відзначити, що раніше пішов з життя легендарний голлівудський актор Берт Рейнолдс. Зірці на момент смерті було 83 роки.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Причиною смерті став серцевий напад. Після зупинки серця Рейнолдса терміново доставили до поліклініки, але лікарі так і не змогли нічим допомогти легендарному акторові.

Повідомляється, що у Рейнолдса останнім часом були серйозні проблеми зі здоров'ям, у 2010 році він переніс операцію на серці.

Рейнолдс - лауреат двох премій "Золотий глобус" і премії "Еммі", був номінований на "Оскар" за роль у фільмі "Ночі в стилі бугі". Відомий за такими фільмами, як "Поліцейський і бандит", "Почати спочатку", "Гонки "Гарматне ядро", "Стриптиз" та інших.

Рейнолдс залишався вірним кіноіндустрії і знімався у фільмах до останніх днів свого життя.

Разом з тим варто відзначити, що раніше еа міжнародній конференції ОБСЄ у Варшаві стався конфуз. Винуватцями його виступила російська делегація. Росіяни, ймовірно, переплутали прізвища і заявили про вбивство Шарія - проросійського блогера.

Російська делегація на міжнародній конференції ОБСЄ у Варшаві зажадала покарати Україну за "вбивство Шарія".

"Я б на місці Анатолія дуже задумався. Наші "сусіди", швидше за все, не прізвища, а листочки переплутали", - прокоментував депутат.

Директор Інституту масової інформації Оксана Романюк, яка також була присутня на конференції, зазначила, що ймовірно йшлося про вбивство журналіста Павла Шеремета, а не проросійського блогера Анатолія Шарія.

Йосиф Кобзон помер на 81-му році життя

Нагадаємо, раптово пішов з життя актор культового серіалу.

Як повідомляв "Знай.ua", найгучніші вбивства, які назавжди змінили Україну.

Також "Знай.ua" писав, що померла зірка культових комедій.