Стало відомо про трагічну новину.

У віці 82 років від серцевого нападу помер відомий актор Берт Рейнольдс.

До слова, стало відомо, що в неділю, 2 вересня, американські ЗМІ повідомили про загибель відомого музиканта Майка Кеннеді.

59-річний барабанщик потрапив в автомобільну катастрофу в п'ятницю, 31 серпня, в штаті Теннессі. Про це повідомила газета Tennessean.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Багато хто знає, що Кеннеді більше 30 років грав в кантрі-групи Ace in the Hole Band, лідером якої є відомий співак Джордж Стрейт, лауреат багатьох музичних нагород. Майк також виступав і з іншими зірками кантрі.

31 серпня близько 16.00 за місцевим часом Кеннеді їхав на своєму автомобілі GMC 1999 року випуску по дорозі в окрузі Вілсон в Теннессі. Музикант врізався в причіп трактора, намагаючись переміститися на іншу смугу руху. Трактор після удару врізався в Chevrolet Silverado.

У потрійному зіткненні травми отримав лише Майк Кеннеді. Як повідомила дорожня поліція, він не був пристебнутий ременем безпеки. На жаль, лікарі не змогли врятувати життя музиканта.

У свою чергу, менеджер Стрейта Пол Роджерс на своїй сторінці в Twitter висловив співчуття близьким Кеннеді.

Нагадаємо, 46-річна солістка групи The Cranberries Долорес О'Ріордан раптово померла в Лондоні 15 січня 2018 року. Її тіло знайшли у ванній номера в готелі на Парк-Лейн в Лондоні. Вона приїхала до Великобританії для запису музики.

Як повідомляв Znaj.ua, скандальна українська співачка Ані Лорак провела доньку в перший клас в одну з російських шкіл. Зірка поділилася відповідним знімком в Instagram.

Також Znaj.ua писав про те, що любов - велике почуття. Прекрасно, якщо обидва в парі кохають один одного самозабутньо. Нерозділене кохання приносить страждання. А якщо одна любов на трьох? Вийти з любовного трикутника складно, пристрасті киплять такі, що порятунок приходить часом ціною життя.