Стало відомо, що в неділю, 2 вересня, американські ЗМІ повідомили про загибель відомого музиканта Майка Кеннеді.

59-річний барабанщик потрапив в автомобільну катастрофу в п'ятницю, 31 серпня, в штаті Теннессі. Про це повідомила газета Tennessean.

Багато хто знає, що Кеннеді більше 30 років грав в кантрі-групи Ace in the Hole Band, лідером якої є відомий співак Джордж Стрейт, лауреат багатьох музичних нагород. Майк також виступав і з іншими зірками кантрі.

31 серпня близько 16.00 за місцевим часом Кеннеді їхав на своєму автомобілі GMC 1999 року випуску по дорозі в окрузі Вілсон в Теннессі. Музикант врізався в причіп трактора, намагаючись переміститися на іншу смугу руху. Трактор після удару врізався в Chevrolet Silverado.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У потрійному зіткненні травми отримав лише Майк Кеннеді. Як повідомила дорожня поліція, він не був пристебнутий ременем безпеки. На жаль, лікарі не змогли врятувати життя музиканта.

У свою чергу, менеджер Стрейта Пол Роджерс на своїй сторінці в Twitter висловив співчуття близьким Кеннеді:

Наша група залишилася без серця, яке відбивало ритм. Важко уявити, як ми зможемо вийти на сцену без нього. Але ми повинні. З величезною любов'ю і повагою, мій дорогий друг Майк Кеннеді

До слова, 31 серпня американська актриса Сьюзан Браун, зірка серіалів "Санта-Барбара" і "Головний госпіталь" пішла з життя. Жінка прожила 86 років. Про її смерті повідомив THR, з посиланням на скорботних колег Браун, які вважають відхід актриси великим сумом.

"На жаль, один з моїх кращих і головних друзів Сьюзен Браун померла сьогодні, вона зіграла Гейл Болдуін в серіалі "Головний госпіталь", моя мати померла", — написав у Twitter Кін Шрайнер, який зіграв сина Гейл Болдуін в серіалі.

"Санта-Барбара" — культова денна мильна опера, що транслювалася в США з 30 липня 1984 року по 15 січня 1993 року на телеканалі NBC. Всього знято 2137 серій. Дія відбувається в місті Санта-Барбара.

Нагадаємо, голлівудський актор Джонні Депп не на жарт перелякав фанатів своїм виснаженим, болючим виглядом.

Як повідомляв Znaj.ua, екс-учасниця проекту "Дом-2" Марина Мексика потрапила в дуже неприємну ситуацію. Дівчину обікрали. За словами постраждалої, у неї свиснули паспорт і водійські права.

Також Znaj.ua писав про те, що всі ми знаємо, наскільки зірки люблять пластичних хірургів. Світлана Лобода не стала винятком. Її зміни відбувалися поступово. Для того, щоб зрозуміти скільки пластики зробила Лобода, давайте порівняємо її фото до і після.