23-річна Анастасію Квітко постійно доводить своїм фоловерів в мікроблозі, що вона нічим не гірше (і навіть краще!) Зірки реаліті.

На цей раз модель епатувала публіку провокаційним темно-червоним боді, яке викликало масу питань у її фанатів.

Звичайно, всі погодяться, що такі фото не можуть не шокувати.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, 35-річна російська актриса Наталя Рудова поділилася з фоловерів у "Інстаграмі" "гарячим" знімком.

Фотограф відобразив її зі спини, зробивши акцент на апетитних сідницях.

Рудова постала в топі і помаранчевих плавках. Мокре волосся і шкіра додали фотографії ще більше пікантності. Шанувальники засипали компліментами її чудове тіло, за 50 хвилин пост зібрав понад 60 тис. відміток "Мені подобається".

"Фотка бомбическая", "Несподіване фото від Наталі", "Рудова, ти — вогонь", "Чудовий вид", - коментують шанувальники тіло актриси.

Однак підпис під знімком — "Для нащадків" — очікувано викликала негативну реакцію у деяких підписників. Вони порахували, що такими темпами нащадків у Рудова не буде пора зупинитися і подумати про сім'ю.

Нагадаємо, російська співачка Крістіна Орбакайте ніколи не приховувала своїх недостатньо теплих стосунків із зірковою мамою Аллою Пугачової. Багато хто вважає, що навіть своїх маленьких зведених брата і сестру вона терпить, а не кохає.

Як повідомляв Znaj.ua, епатажній моделі plus-size Тесс Холідей вдалося блиснути своїми пишними формами на обкладинці глянцевого журналу Cosmopolitan.

Також Znaj.ua писав про те, що у новому фільмі про Джеймса Бонда вирішили вбити головного героя, агента 007. Ця ідея належить акторові Деніелу Крейгу і продюсеру Барбарі Брокколі.