В черговий раз популярна українська співачка Ані Лорак зворушила своїх фанатів новим відвертим знімком.

Нове фото вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На ньому зображена сама співачка, у якої надзвичайно зелені очі і сильний рум'янець. При цьому фанати вважають, що дівчина так виглядає через нещодавній скандал зі зрадою чоловіка Мурата Налчаджіоглу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фанати співачки відразу ж вирішили прокоментувати побачене: "Посмішка клоуна. Перестаньте себе колоти. Ви ж молодець".

Юзерка Юлія Гуріна додала:

Кароліна, викинь свого чоловіка назад до Туреччини. Він тут явно нудьгує

"Вибирайте собі гідних чоловіків. Щоб вас любили", - уточнила користувачка Ольга Воробйова.
Оксана Булигіна наостанок додала: "Що вона з собою зробила? Навіщо ставати як всі ці “ляльки ". Раніше у неї була індивідуальність. А зараз як у всіх - інтерес пропадає".

До слова, серце найскандальнішої зірки Росії досі вільне. Це здається дивним, адже в житті співачки, телеведучої і бізнес-леді Ольги Бузової- успішні проекти, популярність, повні зали на концертах. Дівчина не раз зізнавалася, що мріє знайти щастя в особистому житті, і, здається, їй це вдалося.

Гучне розлучення з футболістом Дмитром Тарасовим надовго позбавило Ольгу не тільки душевної рівноваги, але й віри в сучасних чоловіків, так само як і здібності довіряти їм. Скандальна телеведуча не покидає мрію знайти свою другу половинку і докладає до цього максимум зусиль.

Як відомо, в Італії зараз проходять зйомки знаменитого реаліті "Заміж за Бузову", до якого Ольга ставиться дуже серйозно. Більше того, Бузова побоюється, що, якщо не зможе знайти свого чоловіка на даному проекті, то вже ніколи не вийде заміж. А вибір перед холостячкою відкрився пристойний - до шоу потрапили лише заможні чоловіки.

Нагадаємо, відомий український співак Макс Барських подарував своїм фанатам і всім меломанам нову пісню під назвою "Вспоминать". Також у мережі з'явилося лірик-відео на нову композицію.

Як повідомляв Znaj.ua, популярна 23-річна російська модель Анастасія Квітко, більш відома як російська Кардашьян, в черговий раз шокувала фанатів непристойним образом.

Також Znaj.ua писав про те, що голлівудська актриса Анджеліна Джолі стрімко втрачає вагу. Згідно західним ЗМІ, вага зірки ледь перевищує 35 кілограмів. Зараз вона важить на 2 кг менше, ніж її 11-річна дочка.