Серце найскандальнішої зірки Росії досі вільне. Це здається дивним, адже в житті співачки, телеведучої і бізнес-леді Ольги Бузової- успішні проекти, популярність, повні зали на концертах. Дівчина не раз зізнавалася, що мріє знайти щастя в особистому житті, і, здається, їй це вдалося.

Гучне розлучення з футболістом Дмитром Тарасовим надовго позбавило Ольгу не тільки душевної рівноваги, але й віри в сучасних чоловіків, так само як і здібності довіряти їм. Скандальна телеведуча не покидає мрію знайти свою другу половинку і докладає до цього максимум зусиль.

Ольга Бузова

Як відомо, в Італії зараз проходять зйомки знаменитого реаліті "Заміж за Бузову", до якого Ольга ставиться дуже серйозно. Більше того, Бузова побоюється, що, якщо не зможе знайти свого чоловіка на даному проекті, то вже ніколи не вийде заміж. А вибір перед холостячкою відкрився пристойний - до шоу потрапили лише заможні чоловіки.

Нещодавно в своєму Instagram Бузова опублікувала знімок, присвячений улюбленій роботі. Уважні фанати зуміли побачити на безіменному пальці знаменитості кільце великого розміру.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сама Бузова ніяк не прокоментувала появу дорогоцінної прикраси, тоді як шанувальники її талантів впевнені — дівчину можна вітати з заручинами.

Ольга Бузова

Нагадаємо, що роман Ольги Бузової з Тимуром Батрутдиновым, по всій видимості, виявився піар-трюком, тому що молоді люди після того тайського турне більше не були помічені разом. Самотністю телеведучої вирішив скористатися учасниця "Дому-2" Роман Гриценко, який змусив Ольгу до гарячого поцілунку на очах здивованої публіки.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", сестра телеведучої шоу "Дом-2" Ольги Бузової радує підписників викликають публікаціями. Нещодавно Ганна Бузова виклала в Instagram знімок, який приємно здивував користувачів. Про це повідомляють ЗМІ.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що скандальна російська співачка, телеведуча і з недавнього часу підприємець Ольга Бузова встигає все на світі. Вона продовжує давати концерти, хоча зараз більше зосереджена на власний ресторан здорової їжі BuzFood.