У Лондоні померла відома британська актриса Ліз Фрайзер, яка прославилася своїми численними ролями в англійських еротичних комедіях.

Зірка померла у віці 88 років. Про це повідомили представники Британської комедійної спільноти у своєму Twitter-акаунті.

Ліз Фрайзер здобула популярність завдяки образу "стереотипної дурної білявки" у фільмах і серіалах, що виходили з 1950-х по 1970 роки. Вона також зіграла в пікантних комедіях "Пригоди водія таксі", "Сповіді інструктора з автовождению", "Пригоди приватного детектива" і "Сповіді про відпочинок у літньому таборі", прозваних у Великобританії секс-стрічками через велику кількість еротичних жартів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім цього, акторка знялася в серіалі "Суто англійські вбивства" і фільмах "Чикаго Джо і стриптизерка", "Папочкина армія", "Все в порядку, Джек", і "В цікавому положенні".

Раніше ми писали про те, що норвезька лижниця Іда Ейде була знайдена без свідомості за межами лижної траси в комуні Улленсакре, що знаходиться в місті Есхейм, де вона тренувалася. Про це повідомляє телеканал NRK.Жінку було негайно доставлено в лікарню, однак медикам залишилося тільки констатувати смерть. На момент загибелі жінці було всього 30 років.

Представники родини підтвердили інформацію про смерть.

Також ми повідомляли, що 6 вересня, у Сполучених Штатах знайшли мертвим легендарного американського актора, зірка "Термінатора" і племінника 35-го президента США Джона Кеннеді Крістофера Лоуфорда.


Тіло 63-річного актора виявили в студії йоги. Офіційну причину смерті поки не озвучили, але за попередніми даними, це було вбивство.

Крістофер Лоуфорд став відомим після ролі в таких фільмах як: Термінатор-3: повстання машин, Круті хлопці, Байки зі склепу, В прямому ефірі з Ларрі Кінгом, Всі мої діти, Лікарня загального профілю.

Нагадаємо, у віці 89 років помер відомий український дисидент, один з авторів акту "Про Незалежність України" Левко Лук'яненко.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 31 серпня американська актриса Сьюзан Браун, зірка серіалів "Санта-Барбара" і "Головний госпіталь" пішла з життя.

Також "Знай.uа" писав, 1 вересня в Києві помер відомий український дисидент Юрій Бадзьо.