У Державній службі статистики оприлюднили свіжу інформацію про чисельність населення України. Так, за даними відомства, станом на 1 серпня 2018 року в країні проживає 42 мільйони 200 тисяч чоловік. Тільки от за останні 7 місяців (з січня по липень 2018 року) чисельність українців) скоротилася на 138 тисяч 300 осіб.

У Державній службі статистики також відзначили, що в нашій країні кількість померлих перевищує кількість новонароджених: на 100 померлих припадає 57 новонароджених.

За інформацією Держстату, з початку 2018 року в Україні народилося 195 тисяч 748 дітей, а померло 344 тисячі 367 осіб. Зокрема, померли 1 тисяча 478 дітей у віці до 1 року. Зазначимо, що за 1 місяць, а саме з червня по липень, чисельність населення України скоротилася на 15 тисяч 800 осіб.

Раніше повідомлялося, що в мережі з'явилася демографічна статистика "ДНР". Український журналіст Денис Казанський опублікував на своїй сторінці у Facebook документи від так званого "управління статистики Донецької народної республіки. Згідно цим даним, коефіцієнт приросту (убутку) населення в "ДНР" становить -11.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Так зване "управління статистики ДНР" на своєму сайті опублікувало інформацію про демографічні показники "ДНР" за січень-червень нинішнього року. Згідно цим даним, коефіцієнт приросту (убутку) населення "ДНР" становить -11. Для порівняння, в Україні за останніми даними цей показник становить -3,9. Найгірший показник у світі у Болгарії -5,7", - пише журналіст на своїй сторінці в соціальній мережі.

За його словами, таким чином демографічні показники на території, підконтрольній бойовикам "ДНР", в два рази гірше, ніж у самої вимираючої країни світу. Втім, є ще одна псевдореспубліка – "ЛНР".

Нагадаємо, топова країна відкриває двері перед заробітчанами, Україна може спорожніти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що рейтинг якості життя вказав на прірву, в яку скотилася Україна.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Чехії і Польщі думають про українців, і звідки взявся конфлікт.