Останнє слово Януковича: подробиці справи про державну зраду

Рінат Ахметов та Віктор Янукович
Рінат Ахметов та Віктор Янукович


В Оболонському районному суді Києва відбулося судове засідання у справі про державну зраду колишнього президента-втікача Віктора Януковича. Йому дали можливість виступити з останнім словом та визначилися з датою: 12 жовтня о 10 годині ранку. Окремо суддя зобов'язав колишнього президента України виступати без посередництва російської влади.


Дивіться: справа Януковича, допит військовослужбовців

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще


Нарколог Зайцевої попалася на підкупі

Зайцева
Зайцева


Син нарколога Олени Федірко, яка оглядала винуватця смертельної ДТП в центрі Харкова Олену Зайцеву, раніше потрапляв п'яним за кермом і знаходиться під слідством у справі про хабар. В березні 2016 року водія зупинили на вулиці Наталії Ужвій і доставили на огляд до лікаря-нарколога. Тоді підтвердилося, що чоловік перебував у нетверезому стані. Під час судового розгляду харків'янин розкаявся і попросив позбавити його водійських прав. Суддя Ірина Ніколаєнко обмежилася штрафом 3400 гривень.


Дивіться: нові подробиці у справі Зайцевої


Штрафи для водіїв: що ухвалили нардепи?

євробляхи
євробляхи


Верховна Рада в першому читанні прийняла законопроект, який передбачає збільшення штрафу у 17 разів для тих власників авто та інших транспортних засобів, які порушують правила застосування ременів безпеки або шоломів.


Трамп направив армію до українських кордонів

Дональд Трамп
Дональд Трамп


Дональд Трамп на переговорах з Анджеєм Дудою заявив про запит Польщі на постійну присутність американської армії на території країни у зв'язку з небезпекою російської агресії. Путін своєю політикою залякування сусідніх держав домігся результатів, прямо протилежних бажаним: замість відмови від вступу до НАТО, сусіди, в масовому порядку прагнуть отримати військову підтримку Альянсу. Польща неодноразово зверталася з проханням про постійну військову присутність США на своїй території у зв'язку з побоюваннями російської агресії.


Рідкісне стихійне явище в Азовському морі


На острові Бірючий (Херсонська область) в Азовському морі можна було простежити за рідкісним для України явищем: смерчем. На фотографії помітні одразу дві воронки, які закрутилися над морем.