У найближчі дні в Україну прийде істотне похолодання. Так вже у неділю, 23 вересня в столиці буде вирувати стихія —дощі і поривчастий вітер.

Про це написала відома народна синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляє Діденко, погіршення погоди буде викликано атмосферним фронтом з північного заходу Європи. Зараз цей атмосферний фронт знаходиться у Великобританії та в країнах Скандинавії, там холодно, дощі і штормовий вітер.

осінь в Україні

У той же час синоптик запевнила, що в українців ще є час насолодитися теплими осінніми днями.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"В Україні 20 вересня - антициклон, сонце, нічні тумани, димки і 23-28 градусів. У Києві завтра 26 градусів і сонячно", — зазначила Діденко в соцмережі.

При цьому з неділі в Україні очікується різка зміна погоди — дощі, посилення вітру і суттєве похолодання. Зокрема мова йде про Київ.

Континентальна Європа милується теплом та сонцем. А ось у Великій Британії та в країнах Скандинавії - раптом хто летить...

Posted by Наталка Діденко on Wednesday, 19 September 2018

До речі, багато українців із жахом чекають зими, адже постійні зміни погоди дають про себе знати кожен день. Експерти вже повідомили про те, що на Україну йде антициклон. У зв'язку з цим, вночі очікується досить прохолодна погода. А ось денна температура може досягти +28. Також вони додали, що на жовтень припадуть і перші нічні заморозки.

У свою чергу, листопад приготує для українців похолодання і дощі. Сніг буде падати, але не лежати довго. Також у листопаді будуть перші справжні морози.

Нагадаємо, що цієї осені в Україні перші заморозки у повітрі очікуються у другій і третій декадах вересня, а саме в гірських районах.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний синоптик Леонід Горбань розповів, на які погодні сюрпризи варто очікувати українцям у жовтні.

Також портал Знай.uа писав, що у найближчі дні в Україні буде стояти комфортна сонячна погода і осінь прийде лише з початком наступного тижня.