В невеликому селищі Кацивелі, яке знаходиться в окупованому Росією Криму, курортний сезон 2018 підійшов до кінця. Ознаменувався він у цьому місці купою сміття і мертвим дельфіном на пляжі.

Цю інформацію повідомили в Telegram-каналі Жадный Петя.

"Кінець сезону в Криму: сміття і мертвий дельфін, такий він "русский мир". Відразу дві новини. Погана - дельфін мертвий. Хороша - в морі ще є дельфіни (якщо цей не був останнім). " йдеться у підписі до фото

На знімку видно, як сміттєві пакети валяються посеред пляжу і, ймовірно, прибирати їх ніхто не збирається. Поряд зі сміттям - тіло мертвого дельфіна, яке вже почало розкладатися на сонці.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, історія з хіматакою в Криму в самому розпалі. Жителі Армянська продовжують скаржитися на головні болі, втому і погане самопочуття. Пов'язують ці симптоми з викидом над містом невідомої речовини - повідомляє "Крим реалії".

Влада продовжує стверджувати, що все нормально, ніякої химатаки не було, в повітрі все чисто. Але постраждалі мешканці стверджують інакше:

"Нам говорять, що все добре, що нічого не повинно заважати. Як же не заважає, коли ми прокидаємося з головними болями, першіння в горлі"

Люди в паніці, не знають, що їм загрожує. Скаржаться на сильне першіння в горлі навіть після короткої прогулянки на відкритому повітрі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Крим накрила нова страшна катастрофа, жителі в паніці повідомляють про дивну хмару, що накрила місто Армянськ. Жителів містечка мучить головний біль, запаморочення, кашель, тварини на вулиці помирають у страшних муках. На подібні симптоми також поскаржилися мешканці Яни-Капу та інших куточків анексованого півострова.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що днями в мережі мешканка Запоріжжя опублікувала свої "дорожні записи" та враження, отримані від відпочинку на півострові. Український пропускний пункт за останні 2 роки практично не зазнав змін.