Незважаючи на постійні обстріли та напади проросійських бойовиків українські військові знаходять час на звичайні людські радощі.

Про це повідомляє фонд "Вернись живим" в Facebook.

У підписі до відео зазначається, що саме такою звичайною грою українські віськові заліковують собі психологічні травми між запеклими боями.

"І нехай весь світ і навіть війна почекає. Приблизно так виглядають будні нашої армії в перерві між запеклими боями. Поки ворог зализує рани, хлопці перезаряджають і чистять зброю, зв'язківець має можливість насолодитися грою з цим пухнастим кошеням після важкої зміни", - йдеться в підписі до відео.

Перерва між запеклими боями

І нехай весь світ і навіть війна зачекає. Приблизно так виглядають будні нашого війська в перерві між запеклими боями. Поки ворог зализує рани, хлопці перезаряджаються і чистять зброю, зв’язківець має можливість насолодитись грою з цим пухнастим кошенятком після важкої зміни. Короткий відпочинок, міцний сон під муркотіння кошеняти і знову до праці. Приймати інформацію від розвідників, доповіді командирів рот про ситуацію, передавати накази командира батальйону на адекватну відповідь. Війна триває. Допомогти нашій армії перемогти в ній ви можете тут: https://goo.gl/7dPi2d Автор: Андрій Римарук (Andrii Rymaruk) Фонд "Повернись живим"

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
Posted by Повернись живим on Friday, 21 September 2018

Варто відзначити, що за минулу добу, 21 вересня, українські воїни повністю контролювали ситуацію в зоні ООС на Донбасі. Цю інформацію повідомив у своєму Facebook прес-штаб Операції Об'єднаних сил.

Наразі вже відомо, що проросійські бойовики 18 разів обстріляли позиції українських військових з різної зброї у тому числі із забороненої Мінськими угодами.

"За минулу добу ворог здійснював обстріл наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Троїцьке, Луганське, Авдіївка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутово, Водяне та Широкіно"

Крім того, прес-центр уточнив, що терористи відкривали вогонь по українським захисникам з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також відомо, що під мінометний обстріл потрапили опорні пункти українських військових на Маріупольському напрямку.

Повідомляється, що троє українських військовослужбовців отримали легкі поранення.

Разом з тим варто відзначити, що російські оборонні відомства стверджують, що надані ними документи щодо збитого на Донбасі малазійського авіалайнера рейсу МН17 справжні.

Чиновники запевняють: ракета "Бук", якою і збили літак, нібито розроблена в Україні і належить полку ЗСУ № 223. До них підключилися засоби пропаганди Кремля.

В якості доказу наводять те, що у процесі розробки цієї керованої зенітної ракети 9М38 в дослідно-конструкторської роботи на неї створювався унікальний комплект робочої конструкторської документації.

До складу входив екземпляр формалізованого формуляра на двигун, сопло, а також інші агрегати.

"В цей же час сам формуляр на двигун зенітної ракети був еталонним. Як відомо, з нього проводився цілий тираж формулярів. Після цього в них і вносилися унікальні дані, які характеризують кожен двигун до окремої виготовленої ракеті", - підсумували в Міноборони РФ.

Український фільм "Донбас" став претендентом на "Оскар"

Нагадаємо, українські військові показали, як "покарають" Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", ГПУ вирішила розібратися в екстрадиції бійця АТО.

Також "Знай.ua" писав, що бійці ЗСУ влучно заспокоїли озвірілих путінських бойовиків.