З таким Кабінетом міністрів, який сьогодні працює, українці скоро почнуть купувати повітря

Про це в ефірі телеканалу Newsone заявив народний депутат від партії "Наш Край" Сергій Шахов.

"Сьогодні в Україні немає нормальної води в трубах, сьогодні екологічна катастрофа в країні. З таким Кабінетом міністрів, як зараз, ми скоро почнемо купувати повітря. Якщо раніше ми купували молоко у дворах, то сьогодні люди заходять в магазин і думають, як їм купити питну воду" - заявив нардеп.

За його словами, в Україні на сьогоднішній день на 80% знищена вся інфраструктура.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Труби — цигарковий папір, через який вода просочується в землю. Кабмін б краще подумав, щоб кредит від МВФ не грошима, а трубами брати, щоб зробити вкладення в інфраструктуру матеріалами. Дали б людям нормальну воду і безкоштовні лічильники", — запевняє Шахов.

Крім цього, він зауважив, що олігархи продовжують грабувати українців з допомогою води, адже майже всі водоканали в країні належать приватним особам.

"Наше завдання на сьогодні — максимально повернути монополії державі. Монополії на електрику, газ, воду необхідно повернути в державу. Тільки так можна навести порядок в країні, а не бігати по всяким з'їздам", — підсумував Шахов.

Додамо, ситуація у вугільній промисловості України доведена "до ручки", шахтарі готові бунтувати. Народний депутат України від партії "Наш край" Сергій Шахов під час виступу в парламенті зробив акцент на те, що в середовищі шахтарів назріває соціальний вибух.

Все це загрожує акціями протестів у Києві, так як співробітники вугільної промисловості до цих пір не отримали відпрацьовані ними заробітні плати.

Нагадаємо, Шахов розповів про доленосне рішення федерації профспілок України.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Сергій Шахов розповів про катастрофу на Луганщині.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Шахов розкрив цинічну схему олігархів в Україні.