Стан одеського активіста Олега Михайлика поліпшується. Нагадаємо, 22 вересня в Одесі активіста поранили поруч з його будинком, керівника міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика, він потрапив у лікарню у важкому стані.

Слідство розглядає кілька варіантів версій нападу, у тому числі пов'язані з суспільною та журналістською діяльністю Михайлика.

Лікарі дозволили пацієнту підніматися на ноги і він вже пробував ходити. Пацієнт подає великі надії. Самопочуття з кожним днем все краще і краще. Хлопець молодий, здоровий, з цього обов'язково видужає.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як стало відомо від лікаря Клінічної лікарні №1 Одеси Євгенія Григор'єва, всі сили були спрямовані на швидкі дії поставити пацієнта на ноги. Сам лікаря повідомив наступне:

"Людина вже стає на ноги, робить перші кроки, стан вже не критичне."

Раніше Григор'єв повідомляв, що Михайлик знаходиться в реанімації, стан важкий, але стабільний. У той же час кулю з тіла лікарі не вилучали, це планується зробити після того, як стан чоловіка остаточно стабілізується.

Залишається відкритим питання: хто був зацікавлений у нелюдському нападі на одеського журналіста? Хто і з якою метою спланував напад? Все це стане відомо трохи пізніше. Будемо з нетерпінням чекати звіту за результатами слідства.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.иа" писав: в Одесі розстріляли відомого активіста: подробиці. У суботу, 22 вересня, біля під'їзду будинку група невідомих напала на одеського громадського активіста, голови міської організації партії "Сила Людей" Олега Михайлика. Потерпілого у критичному стані госпіталізували в лікарню. Про це пише одеське видання "Думська".

"Знай.иа" повідомив: найближчі: відому волонтерку побили прямо у неї вдома. У місті Горишни, що на Полтавщині, невідомий напав на українського волонтера Ксенію Бикову. Жінка розповіла, що її атакували у власній квартирі.За словами постраждалої, людина, яка вчинила напад, її близький знайомий.