У соцмережах на одному з телеграм-каналів, який наближено до проросійських окупантів заявили про арешт колишнього "міністра" "ДНР" Олександра Тимофєєва на прізвисько "Ташкент".

Про це повідомляють ЗМІ.

Користувачі мережі зазначають, що "екс-міністра" затримали російські силовини у Москві, куди втік Ташкент відразу ж після вбивства вже колишнього ватажка "ДНР" Захарченка.

"Довго з'ясовували, фейк або не фейк (арешт" Ташкента "- Ред.). Кілька знайомих з Москви підтвердили, що його прийняли. За що і де утримують, продовжуємо намагатися дізнатися", - зазначають ЗМІ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у мережі з'явилося фото з Росії, на якому зображено колишнього "міністра доходів і зборів" окупаційної адміністрації на Донеччині Олександра Тимофеєва з позивним "Ташкент" і екс-радника ватажка бойовиків Олександра Захарченка – Олександра Казакова.

Напередодні стало відомо, що обидва "заради власної безпеки" втекли з Донбасу на територію країни-агресора.

Наразі вже відомо, що "екс-віце-прем’єр" і колишній "міністр доходів і зборів" так званої "ДНР" Олександр Тимофеєв з позивним "Ташкент" втік з Донбасу до Росії. Такий крок окупант пояснював заходами власної безпеки. Разом із "Ташкентом" з Донбасу також виїхав колишній радник Захарченка Олександр Казаков.

Згодом у сепаратиських і пропагандистських ЗМІ почало ширитися фото, на якому якраз і зображено Тимофеєва з Казаковим.

Як пояснив у коментарі журналістам письменник і екс-бойовик Захар Прилєпін, вони завітали до нього у підмосковний хутір Лапіно, де відзначають 9 днів з дня загибелі Захарченка.

"8-го вересня у мене на хуторі в Лапіно відбувається зустріч друзів Олександра Захарченко, "ополченців", військових кореспондентів. Буде Семен Пегов, військовий і поет, Дмитро Стешин, письменник і журналіст, Деян Беріч, сербський снайпер, буде Олександр Казаков. Плануємо зустрітися, згадати та прочитати вірші", – зазначив він.

Яка насправді мета вбивства Захарченка - Секретні матеріали

Нагадаємо, російський політолог назвав замовника вбивства Захарченка.

Як повідомляв "Знай.ua", улюблений щур Захарченка втік до Росії.

Також "Знай.ua" писав, що Сурков "привітав" нового ватажка терористів, зрозуміти б із чим.