Осінь на дворі, а багато будинків столиці вже більше трьох місяців залишаються без гарячої води. Кияни втомилися жити без відповідних умов.

Були подані скарги у відповідні інстанції, але громадяни продовжують залишатися без гарячої води. Миття в тазиках сильно вже всіх допекло і киянам незрозуміло, чому відключили воду саме їм? Більшість будинків отримує дане благо цивілізації! Багато з тих, хто подає скарги, стверджують, що боргу за ними немає, все оплачували своєчасно і ось залишилися без води. З чим це пов'язано і які саме будинки постраждали пояснив глава КМДА Петро Пантелєєв.

Столична влада очікує транш у 729 млн Протягом цього тижня котельні столиці отримають газ, і киянам відновлять гаряче водопостачання. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв на засіданні колегії міськадміністрації. Він додав, що укладення договору на блакитне паливо залежить від державної субвенції, яка повинна надійти днями. Також Пантелєєв додав, що 98% будинків комунальної власності отримали паспорт готовності до опалювального сезону, тоді як лише половина житлового фонду ОСББ і ЖБК підготувалися до зими.

і Закінчуються випробування тепломереж. Загалом комунальники ліквідували понад 5 тисяч пошкоджень на трубопроводах, і близько 15 кілометрів мереж замінили.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Зараз ми очікуємо транш у 729 млн, щоб збалансувати заборгованість і позбутися від штрафних санкцій, які налічував "Нафтогаз". Ми повинні протягом найближчого тижня – якщо отримаємо кошти від державного бюджету – укласти договори на газопостачання та відновити роботу теплоенергетики", - повідомив Пантелєєв.

Нагадаємо, 11 вересня Київська міськрада ухвалила рішення, згідно з яким комунальне підприємство "Київтеплоенерго" остаточно бере на баланс заборгованість компанії "Київенерго" за газ перед НАК "Нафтогаз України". За рішення про спадкування заборгованості проголосувало 76 депутатів. Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що цей крок дозволить повернути в квартири киян гарячу воду, а комунальним службам - виконувати необхідні роботи, щоб не допустити зриву опалювального сезону в столиці. Мер заявив, що гаряча вода в квартирах киян з'явиться до кінця вересня.

Таким чином до жовтня місяця гаряча вода з'явиться в кожному київському будинку і люди зможуть знову отримати звичні блага. Чи стримає слово мер Кличко зможемо перевірити вже наступного тижня. А поки грійте воду і мийтеся в тазиках. Не відмовляти ж собі в банних процедурах!

"Знай.иа" повідомляв раніше: кияни нарешті нормально помиються, але є і погана новина.

"Знай.иа" писав також про газовий пекло близько: українцям розповіли, за скільки влада продасть кожного.