Одеська дизайнерка Алла Френкель викликала гнів у мережі. Українців сколихнула нова реклама "білизни преміум-класу". Також свою оцінку діям дизайнера дав і уповноважений Президента з прав дітей Микола Кулеба, жорстко засудивши дизайнера та батьків.

На сторінці бренду "мисткині" "Instagram" оприлюднено фото нової колекції, на яких маленькі дівчата відверто позують в білизні.

"Бренд ALLA FRENKEL розширюється і відкриває новий напрямок – нижня білизна для дітей преміум класу! Тепер юні леді можуть дозволити собі витончену, елегантну нижню білизну! Вишукане мереживо, приємні до тіла натуральні тканини, оригінальні декори – все це нова лінія білизни для дітей!" – зазначено в дописі в Instagram у Алли Френкель.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Користувачі мережі різко засудили таку рекламу, назвавши її "дитячою проституцією", "міні-борделем" та "мрією педофіла".

"Знаєте, що це? Це одеський дизайнер з фотографом нікого вісь такий проект. Реклама дитячої білизни преміум-класу для Одеської тижню моди. І хоча я за легалізацію проституції, але не дитячої ж. 12-річні дівчатка в образах паризьких куртизанок. Лекше там. І навіть якщо це не бордель, а така собі fashion-зйомка, як у дорослих моделей. Образи дуже зухвалі, млосні погляди, виставлене стегно… Сексуалізація дитини в чистому вигляді", – каже про цю рекламу колишня журналістка видання Stopfake Аліна Сугоняко.

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба заявивши, що "це не реклама дитячого одягу – це злочин, вчинений проти дітей за згодою чи бажанням їхніх же батьків".

"Фото, на яких маленькі дівчата постали в образі куртизанок, розлітаються інтернетом з шаленою швидкістю…На перший погляд фото більше підходять для реклами борделя, ніж дитячої білизни. І я не дивуюсь діям фотографа, але мене дивує позиція батьків, які заради свого самолюбства готові оприлюднити оголене тіло своєї дитини", – пише Кулеба

Кулеба також додав, що це не що інше, як експлуатація дітей та найгірша форма дитячої праці.

Також він додав, що цією справою мають зайгятися правоохоронні органи та покарати усіх учасників цього неподобства.

"Зйомки з оголеними дорослими, сексуалізація образу, еротизація дитячого тіла – все це є проявом неповаги до прав дитини, що суперечить Конвенції ООН про права дитини", – додає уповноважений.

Нагадаємо, на Київщині підліток обікрав пенсіонерку на дуже солідну суму. Малолітній злочинець прийшов до однокласника в гості, а вийшов з награбованими речами на суму 20 тимсяч гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярний гаджет забрав життя 3-річної дитини.

Також Знай.ua писав про те, що у школах пропонують "навчати" мастурбації.