Мережу сколихнула новина про те, що під час ДТП планшет призвів до смерті 3-річної дитини. Про це стало відомо завдяки BBC.

Як повідомляє джерело, інцидент стався в Віланова-де-Ароуса на заході Іспанії. Вже встановлено, що дівчинка загинула, коли автомобіль її мами врізався в шкільний автобус.

місцева поліція

У той же час, 26-річна мати дівчинки і школяр з автобуса отримали незначні травми.

Як повідомили місцеві ЗМІ і свідки трагедії, дитина була пристебнута до дитячого крісла, закріпленому системою ISOFIX, але непоправної шкоди їй завдав саме планшет, який полетів в обличчя.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На даний момент поліція дотримується позиції, що саме планшет, судячи з усього, став причиною травми голови, яка і привела до загибелі.

За словами Піта Вільямса, експерта з безпеки дорожнього руху компанії RAC:

"Раніше ми не чули про подібні інциденти, але важливо розуміти, що на великій швидкості в разі аварії будь-який твердий незакріплений предмет всередині автомобіля може стати смертельною зброєю".

У свою чергу, Едмунд Кінг, президент Автомобільної асоціації додав:

"Є обладнання, яке дозволяє прикріпити такі пристрої до спинок передніх сидінь. Батьки можуть використовувати його, щоб знизити ризики через незакріплені об'єкти".

До слова, Кривий Ріг знову шокувала страшна аварія з пасажирським мікроавтобусом. Так, у Тернівському районі міста в результаті страшної ДТП 8 людей отримали травми.

Про це місцевим журналістам повідомили в прес-службі Криворізького відділу Національної поліції.

ДТП

"Сьогодні, 25 вересня, приблизно о 9 ранку на вул. Сергія Колачевського неподалік від шахти "Гвардійська" маршрутне таксі №230 влетіло в дерево", - заявили копи.

За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням, так як йому стало зле. В результаті ДТП постраждали 8 людей. Вони отримали різні травми. Їх госпіталізували до 8 міської лікарні.

Нагадаємо, кількість ДТП в Україні за останній час перевершила всі показники.

Як повідомляв Znaj.ua, у вівторок, 25 вересня, стало відомо, що в українському місті Кривий Ріг Дніпропетровській області співробітники поліції затримали водія приватного маршрутного таксі, який перевозив пасажирів у стані сильного наркотичного сп'яніння.

Також Znaj.ua писав про те, що відомий український письменник, драматург і журналіст Володимир Лис потрапив у жахливу ДТП в Луцьку.