На Київщині підліток обікрав пенсіонерку на дуже солідну суму. Малолітнього злочинця вже схопили правоохоронці.

Про це повідомляє "ВГороде".

Інцидент стався у вівторок, 25 вересня, під Києвом у селі Розаліївка Білоцерківського району.

Як повідомили представники Нацполіції Київської області, 12-річний хлопчик вкрав у 62-річної місцевої жительки гроші, оргтехніку та інші цінні речі на загальну суму близько 20 тисяч гривень. Копи з'ясували, що злочинцем був друг її сина.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

підлітки

Наразі правоохоронці порушили справу за фактом крадіжки з ч. 3. ст. 185 КК України. Усе поцуплене поліція повернула постраждалій власниці. Зараз вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності через неналежне виховання дитини.

Дивіться: Пограбування століття у Львові

Додамо, подібна ситуація сталась у Києві. Грабіжники посеред людної вулиці обікрали перехожого, витягнувши у нього барстеку з цінними документами. Інцидент потрапив на камеру. Син постраждалого звернувся до киян з проханням допомогти розшукати негідників.

Нагадаємо, 6 вересня у Києві затримали чоловіка, який вкрав у молодого хлопця сумку з грошима. Серед викраденого виявии 60 тисяч гривень та документи. Злочинця спіймали та передали правоохоронцям.

Як повідомляв портал Знай.ua,у різних регіонах України почастішали випадки крадіжки гаджетів. При цьому за багатьма з цих злочинів стоїть банда з кількох людей, які крадуть смартфони і планшети прямо з прилавків.

Також Знай.ua писав про те, що у Калузькій області (Росія) затримали чотирьох громадян з країн ближнього зарубіжжя, які пограбували продовольчий магазин. За інформацією МВС їм від 19 до 26 років. Юні злочинці встигли (що дивно) зробити не одне пограбування.