Радник міського голови Херсона Катерина Гандзюк, яку вранці 31 липня облили кислотою, досі в лікарні.

Кому треба було нападати на українську активістку. Чи був пов'язаний напад з публічною діяльністю Катерини або з якою іншою стороною її життя. Всі ці питання залишаються відкритими. Після нападу ніяких заяв поліція не отримувала. Злочинець зник з місця нападу ні ким непомічений. Чи можна розраховувати на сумлінну роботу поліції в цій справі? Чи будуть знайдені винні? Все це поки нам невідомо, молода жінка залишається в жахливому стані глибокої депресії і на все життя із зіпсованою зовнішністю.

З лікарняного ліжка вона записала відеозвернення, у якому обурилась, що замовник нападу на неї досі невідомий. У зверненні Катерина наголосила, що напад на неї — це лише одна із сорока справ про напад на активістів в Україні в цьому році і в жодній справі замовники не знайдені.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Хто замовив всіх цих людей? Хто покриває замовників? Чому така кількість розслідувань саботується? Чому ми маємо терпіти, поки найактивніших з нас вбивають та калічать? Чому ми заохочуємо людей до громадської діяльності, але не можемо їх захистити?" – запитує активістка і заначає, що не вірить, що замовників знайдуть.

"Знай.ua" писав раніше: може померти: рідні шокували правдою про стан Гандзюк. Вони повідомляють, що за півтора місяці після замаху на життя активістка та керівниця справами Херсонського міськвиконкому перенесла вже 11 операцій з видалення змертвілих тканин та пересадки шкіри.

"Знай.ua" писав по темі: одеський активіст Михайлик прийшов до тями: що відомо. Крім того радник глави обласної поліції відзначив, що активіст потрапив до лікарі у дуже важкому стані, через , що медики відмовились його відразу оперувати, а робили все для того щоб він опритомнів.

"Знай.ua" стало відомо: замах на Гандзюк: чиновниці стало гірше, вся Україна шукає ліки. За їх словами, в найближчі два дні необхідно привезти в Київ з будь-якої країни світу препарат під назвою ZERBAXA. Кошти на придбання препарату є, ліки потрібно лише придбати і передати в Київ.