Скандальна чиновниця, яку неодноразово критикували за роботу в державному регулюванні, вирішила створити нову схему "здирництва" українського населення.

Гонтарева заявила, що ще до роботи в НБУ вона хотіла створити медичний проект, який нібито полегшить роботу українським лікарям.

Валерія Гонтарева
Валерія Гонтарева

Черговий стартап Гонтаревої отримав назву Medikit. Вона запевняє, що дана платформа дозволить українцям створити електронний кабінет, де зберігатиметься вся інформація про пацієнта: результати аналізів, досліджень та медична картка. Про це пише портал "Політека".

Гонтарева вже зараз запевняє, що система повністю "захищена", проте ніяких гарантій поки що не надає. Крім цього, скандальна екс-глава НБУ заявила, що для користування українцям доведеться купувати валюту "кіткойн", без якої неможливо зайти до особистого кабінету.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Гонтарева заявила, що зараз намагається отримати ліцензію для електронних грошей, щоб узаконити свою чергову схему "здирництва" українців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-глава НБУ Валерія Гонтарева офіційно влаштувалася на нову роботу через півроку після відставки. Відомо, що банкір очолила медичний стартап "Медикіт", який заснував її син Антон. Відомий блогер Олександр Дубинський написав, що гроші на "Медикіт", а саме 5 млн грн, син Гонтарєвої взяв "у мами".

Варто нагадати, що власний онлайн-майданчик для бізнесу взаємодії між лікарями і пацієнтами відкриває колишня керівниця Національного банку Валерія Гонтарева. Втім, деталі свого стартапу під назвою "Медикіт" вона відмовилася розкривати.

Нагадаємо, як голосування за голову Нацбанку перетворили на базар.

Як повідомляв Знай.uа Гонтарева засвітилася на Одеському кінофестивалі.

Знай.uа писав, скандальна Рожкова з НБУ повернула крісло через суд.