В ніч на неділю, 30 вересня, у місті Чернівці прямо посеред вулиці загорівся маршрутний мікроавтобус.

Цю інформацію повідомили очевидці події у соцмережах.

За словами перехожих, маршрутка згоріла дотла. Спроби загасити вогонь не дали ніякого результату.

Говорю, пара идёт с маршрутки, а через секунду огонь... Машина работала и мы думали водитель внутри... Жаль она полностью сгорела😥 Теперь в Черновцах, ещё на одну маршрутку меньше 😢

Geplaatst door Larisa Mihailovna op Zaterdag 29 september 2018

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відомо, що загоряння сталося близько другої ночі на вулиці Небесної Сотні, 5А (колишня вулиця Стасюка), неподалік від діагностичного центру.

Кореспондент УНІАН повідомив, що за попередньою інформацією, в результаті пожежі ніхто не постраждав.

Нагадаємо, у вівторок, 25 вересня, стало відомо, що в українському місті Кривий Ріг Дніпропетровської області співробітники поліції затримали водія приватного маршрутного таксі, який перевозив пасажирів у стані сильного наркотичного сп'яніння.

Уточнимо, що НП сталася в суботу, 22 вересня, близько 17:30 в районі проспекту Гагаріна. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції міста, передає "Сьогодні".

Як повідомляв раніше портал "Знай.Ua", в Мелітополі водій маршрутки не захотів безкоштовно везти учасника АТО, незважаючи на те, що останній мав на це право. Таку інформацію повідомляє в соцмережах керівник мелітопольського Союзу учасників АТО Володимир Мінко.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Києві біля станції метро сталася надзвичайна пригода. Маршрутку з пасажирами захопили озброєні невідомі. Нікого не випускають, про їх наміри поки не відомо.