Україну як у болото затягує в черговий скандал з Угорщиною. Це все сталося через внгерські паспорти, але такої ситуації можна було уникнути. Про це пише Хвиля, передає Politeka.

Відносини між Україною та Угорщиною традиційно йдуть по шляху від поганого до гіршого. І вже можна сміливо сказати, що вони мають всі шанси піти від поганого до жахливого. У цьому, переважною мірою, винна сама Україна.

"Паспортний скандал" з Угорщиною
"Паспортний скандал" з Угорщиною

Україна не мала б цих проблем, якщо б діяла в рамках домовленостей, що були перед ухваленням закону про освіту.

"Весь цей ідіотизм почався виключно через те, що Україна порушила міжнародні домовленості, які сама ж підписала в догоду піару на гуманітарній тематиці, що вирішили поюзати представники коаліції. Всі кроки були наслідком абсолютно передбачуваної і зрозумілої реакції угорців, які є народом з великою імперською традицією і схиблені на своїй колишній величі", - пишуть на ресурсі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Паспортний скандал" з Угорщиною
"Паспортний скандал" з Угорщиною

Угорська реакція була настільки передбачуваною, що можна було б подумати про ту шкоду, яку Будапешт може завдати Україні, маючи членство в ЄС і НАТО.

"І ось ми вже маємо конфліктну ситуацію з консулом Угорщини, який роздавав паспорта. Проблема в тому, що якщо не мільйони, то точно сотні тисяч українців мають подвійне громадянство. Польща щедро роздає карту поляка і майже півмільйона українців сьогодні платять податки в пенсійній фонд Польщі. Це без п'яти хвилин громадяни нашої сусідки. Підемо ми війною на Польщу через те, що українські уряди 27 років проводять таку бездарну політику, що мільйони громадян змушені тікати за кордон у пошуках кращої долі? Оголосимо ноту протесту Італії або Іспанії, де осіли сотні тисяч українців, багато з яких мають подвійне громадянство?", - пишуть у ресурсі.

Міністр закордонних справ Угорщини
Міністр закордонних справ Угорщини

Просто подумайте як ми виглядаємо в очах австрійця або швейцарця, який дивиться телевізор ввечері.

"Конфлікт з Росією, конфлікт з Угорщиною, конфлікт з Польщею і скрізь червоною ниткою утиск нацменшин".

Нагадаємо, Венгрия перейшла на відкриті погрози.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" у Чехії натякнули на громадянство жителям Закарпаття.

Знай.иа писали, що Ніцой пішла в атаку на угорців і Москаля.