Більшості пасажирських і вантажних локомотивів в "Укрзалізниці" виповнилося вже більше 30 років.

Про це розповіли в "Укрзалізниці", передає ЦТС.

Середній вік вантажних електровозів становить 40 років, з них лише 31 електровоз має менше, ніж 8 років. Ще 857 – віком понад 30 років.

Вантажні тепловози трохи молодші - 31 рік. За останні 8 років у компанії не створили жодної новой машини. Повідомляється, що вік 297 вантажних тепловозів більший, ніж 30 років.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Якщо говорити про пасажирські потяги, то середній вік електровозів тут також добігає до 40 років. Компанія не обзавелась жодним новим локомотивом, якому було б менше, ніж 8 років. Так, 331 з них – понад 30 років.

В "Укразалізниці" розповіли, що пассажирським тепловозам уже виповнилося 28 років. Локомотиви, які мають менш ніж 8 років, також відсутні. Ще 4 тепловози позначку в 30 років.

Понад 100 локомотивів планується списати у 2019 році.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" слідом за презентацією оновленого логотипу компанії планує продемонструвати новий вид бланків залізничних квитків. Таку інформацію повідомляє видання LB.ua.

Слід уточнити, що на даний момент на квитках намальований російський потяг ЕР-200. ВІН проходив за маршрутом Москва-Санкт-Петербург, так що ніякого відношення до України він не має.

Вимоги до форми бланків встановлюються порядком, який був затверджений в 2013 році спільним наказом Міністерства інфраструктури та Міністерства доходів і зборів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", в "Укрзалізниці" відбулися зміни, перевізник готується презентувати свій новий корпоративний логотип. Про це повідомили представники компанії на офіційному сайті.

Також портал "Знай.Ua" повідомляв про те, що в Україні з'явиться оновлений вигляд транспорту: це п'ять рейкових автобусів, які будуть їздити від вокзалу "Київ-Пасажирський" до міжнародного аеропорту "Бориспіль".