"Міс Земля" Анастасія Кривохижа просить допомогти тваринам у притулку в їх порятунку. Дівчина не в перший раз відвідує подібні заклади і намагається допомогти, чим може, й сама. Таку інформацію повідомили в ТСН.

У господині притулку, до якого вирушила дівчина, Галини знаходиться до 300 собак та 200 котів. Наприкінці тижня з'ясувалося, що на покупку їжі її вихованцям більше немає грошей. Протягом чотирьох років її притулок жив за рахунок пожертвувань і засобів від тих, хто небайдужий. Однак на даний момент грошей надходить все менше, а кількість тварин тільки зростає.

"Дзвонять: заберіть, будь ласка, а то пристрелю, вивезу в ліс. Як можна було викинути таке диво, скажіть мені", - повідомляють волонтери, знайомлячи глядачів з вихованцями притулку.

Настя, яка досить часто відправляється за кордон по роботі, зітхнувши розповідає - там, найчастіше, тварин з притулку забирають, породистих практично не купують. В Україні все по-іншому. Кіт Боббі везунчик: він відправляється в сім'ю в Дніпро.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

"Забирають когось, і ви б бачили інших, які розуміють, що вони залишаться тут", - повідомляють співробітники звіринця.

Сама модель теж не проти взяти собі когось додому, проте живе з батьками, у яких вже є кіт і собака. "Доню, ти, звичайно, їдь, але будь ласка, повертайся в тій кількості, в якій ти поїхала", - розповіла вона прохання батьків.

Найменше шансів знайти нових господарів у вовчиці - таких бажаючих практично немає. Соні була підкинута тримісячною, так що в природі вона просто не зможе прожити. Галина просить допомогти їй зробити хоча б побільше вольєр. "Так, вона не голодна, але стіни для вовка, ви уявити не можете, що це таке", - пояснює жінка.

У притулку завжди раді будь-якій допомозі. "Якщо ви хвилюєтеся, що гроші віддають не тваринам, ви завжди можете передати продукти", - повідомляють там. Настя взяла на руки однооку кішку і сподівається, що це допоможе їй знайти господарів, адже її чіпала сама "Міс Земля".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "Міс Всесвіт" показала свої сідниці на пляжі і накачаного бойфренда.

Також Знай.UA писав про те, що екс-переможниця конкурсу "Міс Україна" Вероніка Дідусенко прокоментувала скандал з короною.

Крім цього, Знай.UA повідомляв, що відому модель вбили за оголені фото.